Proiecte de case mansardate cu 3 dormitoare

O familie tipica nu are nevoie de mai mult de trei dormitoare. Ce suprafata isi doreste fiecare ramane de vazut, insa cu cat aceasta este mai mica, cu atat cheltuielile cu incalzirea si intretinerea casei vor fi mai reduse. Totodata, alegerea unei case mansardate, in locul uneia pe un nivel, este practica si economica, permitand o buna impartire a spatiilor de zi si de noapte si reducand costurile pentru construirea fundatiei si acoperisului, care sunt printre cele mai mari la o casa. Va prezentam trei modele moderne si frumoase de case mansardate cu 3 dormitoare, cele mai practice locuinte pentru o familie tipica.

Primul model prezinta un volum simplu, frumos decorat cu piatra naturala si lemn. Are o suprafata utila de numai 103 metri patrati si poate fi realizat la cheie pentru aproximativ 52.200 de euro.

Are o baie completa la parter cu intrare din vestibul, alaturi de camera tehnica, bucatarie cu camara si o camera de zi spatioasa in care este amenajat si locul de luat masa, in apropierea iesirii din lateral.

La mansarda sunt dormitoarele si inca o baie.

 

Cea de-a doua casa are un aspect si mai modern, cam aceeasi suprafata utila – 105 mp, dar si un garaj. Pretul constructiei la cheie depaseste cu putin 53.000 de euro.

Parterul se compune dintr-o bucatarie inchisa, cu loc de luat masa, vestibul, baie de serviciu, camera tehnica si camera de zi, cu iesire in lateral, pe o terasa acoperita.

 

La mansarda sunt dormitoarele, doua avand iesire pe balcon, si baia.

Cel de-al treilea model este cel mai interesant ca design exterior, avand o lucarna ce iese in evidenta in lateral, in dreptul casei scarii. Suprafata sa utila este de 116 mp, iar pretul constructiei, de aproape 56.000 de euro.

Are o mica bucatarie inchisa, locul de luat masa fiind amenajat de aceasta data in camera de zi, in dreptul iesirii din spate. Camera de zi are semineu si este separata de restul camerelor de la parter, printr-un hol ce duce la bucatarie, spalatorie si o baie de serviciu.

La mansarda se afla o baie mare si dormitoarele, dintre care doua au iesire pe balcon.