Trei proiecte de case decorate cu lemn – eleganță plină de naturalețe

Prezenta lemnului la exteriorul sau in interiorul casei este intotdeauna binevenita. Lemnul degaja caldura si creeaza o atmosfera primitoare. Chiar daca preferati o casa din zidarie, cateva insertii de lemn frumos plasate la exterior nu pot decat sa adauge eleganta arhitecturii. Va prezentam trei case decorate cu lemn, pentru a vedea cum acest material poate fi incorporat in diferite stiluri de design al locuintei.

Prima este o casa cu mansarda, alba, cu ferestre inalte si cu multe insertii de lemn de culoare deschisa, toate dandu-i un aspect foarte luminos. La o suprafata utila de 124 mp, constructia la cheie costa 124 mp.

La parter are o camera ce poate fi folosita ca birou sau dormitor, o baie cu spatiu pentru masina de spalat, si o incapere mare cu bucatarie cu bar si camera de zi cu semineu, locul de luat masa aflandu-se intre ele. Si in dreptul bucatariei, si al camerei de zi sunt iesiri in spatele casei.

La mansarda sunt trei dormitoare, o baie si un dressing.

 

Cea de-a doua casa este una in principiu pe un singur nivel, dar cu posibilitatea de amenajare a podului. Prezinta un design foarte interesant al terasei acoperite din fata si are insertii elegante din lemn si sub geamurile mari ale fatadei. Este o casa cu doua dormitoare, pe o suprafata utila de 105 mp, ce poate fi construita pentru aproximativ 53.000 de euro.

Are intrarea in centru si este impartita intre bucatarie, camera de zi si baie de serviciu, pe de-o parte, si cele doua dormitoare cu baie intre ele de cealalta parte.

Iata si un model de casa cu mansarda imbracata in lemn, cu un aspect mai traditional foarte frumos, dat si de detalii precum garduletul de lemn ce imprejmuieste micul balcon din fata. Are o suprafata utila de 125 mp si poate fi construita la cheie pentru 60.000 de euro.

La parter cuprinde o mica baie cu spatiu tehnic, bucatarie deschisa cu camara si camera de zi cu loc de luat masa, cu iesire in lateral.

La mansarda sunt amenajate trei dormitoare, unul cu iesire pe balcon, si o baie mare.

Sursa: casebinefacute.ro