Trei modele de case cu 4 dormitoare și birou

Familiile cu mai multi copii sau care locuiesc cu un parinte sau o alta ruda au anumite nevoi in ceea ce priveste spatiul. Ideal este ca fiecare persoana sa aiba dormitorul sau si sa existe un spatiu aditional de lucru sau de relaxare, pe langa sufragerie. Va prezentam trei modele superbe de case cu 4 dormitoare si birou, dispuse la parter si mansarda, fara a ocupa suprafete foarte mari.

Prima casa are o arhitectura deosebita, cu acoperis masiv, balcoane acoperite largi la ambele capete, un elegant pridvor sprijinit in trei coloane, cu o fereastra frumoasa deasupra. Are o suprafata construita de 156 metri patrati, din care cea utila este de 133 mp.

La parter cuprinde un vestibul, un hol central, unul mai mic catre garaj, de care este atasata camera tehnica, o baie, sufrageria, bucataria inchisa cu loc de luat masa si un mic birou.

 

La mansarda sunt cele patru dormitoare: unul matrimonial cu baie proprie si dressing, precum si cu propriul balcon, si trei mai mici cu o baie comuna, doua dintre ele fiind alaturate in celalalt capat si impartind un balcon, iar cel de-al treilea fiind in dreptul frumoasei lucarne de la intrare.

Cel de-al doilea model se remarca prin fatada fermecatoare, cu ferestre mari impartite in mai multe ochiuri si un perete rotunjit, iesit in afara. Are o suprafata construita de 162 mp, din care cea utila este 138 mp.

Intrarea este in margine, pe langa garaj, unde sunt amenajate un vestibul si un mic hol, din care se intra in camera de zi, cu loc de luat masa in dreptul peretelui rotunjit, acoperit de ferestre, si bucatarie alaturi. In spate este un alt hol catre baie si o camera ce poate fi amenajata ca dormitor. Garajul este prevazut cu spatiu de depozitare si acces la camera tehnica.

La mansarda se afla un dormitor matrimonial, cu dressing si baie mare, si alte trei cu o baie. Toate dormitoarele au acces la unul dintre cele trei balcoane ale casei.

 

Aceasta casa, ceva mai mare, isi va incanta cu siguranta locatarii prin terasa mare de deasupra garajului. Are o suprafata construita de 170 mp si una utila de 145 mp.

Parterul este impartit cumva pe mijloc, intre camera de zi cu loc de luat masa si bucatarie pe colt si birou, baie si camera tehnica, de-a lungul garajului.

Dormitoarele sunt dispuse la mansarda doua cate doua, la fiecare capat, avand acces la terasa de deasupra garajului, respectiv la balconul de pe partea opusa si impartind o baie si un dressing.

Sursa: casebinefacute.ro