Cătălin Botezatu, pus la zid de fani, după ce și-a editat fotografiile. Ce răspuns le-a oferit urmăritorilor: „Ai vrea tu să arăți ca mine…”

După cum bine știm, multe vedete din țara noastră folosesc aplicații de înfrumusețare. Ei bine, Cătălin Botezatu nu a scăpat de ochii fanilor și a fost „taxat”. Cum a răspuns cunoscutul creator de modă comentariilor răutăcioase, după ce a fost acuzat că și-ar fi editat fotografiile.

Cătălin Botezatu, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați designeri din țara noastră, a fost pus la zid de fani, după ce și-ar fi editat o fotografie. Cum a reacționat, dar și ce răspuns le-a oferit urmăritorilor.

Cunoscutul creator de modă Cătălin Botezatu a „comis-o”, dar nu este de condamnat. Foarte multe din vedeta din țara noastră folosesc aplicații de înfrumusețare. Ei bine, designerul nu a scăpat de ochii fanilor și a fost taxat dur în secțiunea de comentarii. După cum bine știm, acesta nu se poate abține și bineînțeles că a răspuns în fața „acuzațiilor”.

„Ai mâncat după Raluca Bădulescu… mai lăsați aplicațiile de înfrumusețare, că noi vă știm și for real”, a scris un fan.

„Bine că ești tu naturală și fără filtre. Ai vrea tu să arăți ca mine la 55”, a scris Cătălin Botezatu.

Cu toții știm că îndrăgitul designer Cătălin Botezatu nu se abține atunci când vine vorba de imaginea lui, iar de data aceasta le-a răspuns fanilor care au scris comentarii răutăcioase. Creatorul de modă a ținut să precizeze că persoana care l-a „taxat” pentru faptul că și-a editat poza și-ar fi dorit să arate la fel la vârsta de 55 de ani.