Culiță Sterp și fratele lui, gest de omenie pentru o persoană nevoiașă

Culiță Sterp este unul dintre cei mai cotați artiști de la noi în ceea ce privește muzica de petrecere, însă iată că anul acesta toate veniturile sale au fost date peste cap, din cauza situatiei actuale, nu i-a mai permis nimănui să susțină concerte. Ei bine, chiar și așa, el împreună cu fratele său Iancu au decis să facă un gest de omenie înainte de venirea iernii. Cei doi vor construi o casă pentru o persoană nevoiasă!

Culiță Sterp este unul dintre cei mai iubiți artiști de la noi, iar acesta provine dintr-o familie înstărită și foarte muncitoare, însă de-a lungul timpului mereu a ajutat când a venit vorba despre oameni mai puțin norocoși!

Chiar dacă a fost pus să muncească de când era mic, chiar și acum artistul nu se dă înapoi de la nimic atunci când vine vorba despre treburile fizice!

Ei bine, în urmă cu puțin timp Culiță Sterp a lăsat scena și microfonul pentru șantier și roaba, asta pentru că el împreună cu fratele său, Iancu, au decis că e timpul să facă o faptă bună pentru o persoană nevoiasă și care are nevoie de un acoperiș deasupra capului!

Cei doi vor construi o casă pentru prietenul lor, Ion, un bărbat din localitatea din care aceștia provin, dar care nu a avut posibilități să aibă o locuință. Chiar dacă muncește și e tot timpul plecat, Ion nu are o casă unde să stea alături de partenera sa cu care va avea și un copil, iar frații Sterp s-au hotărât să-l ajute!

Inițiativa a luat-o chiar Iancu, fratele mai mic al lui Culiță care a făcut anunțul pe canalul său de YouTube, iar tânărul chiar i-a îndemnat pe toți cei care vor să ajute la construcția casei să doneze materiale sau sume de bani!

Bineînțeles, aceasta va fi mereu pe terenul de lucru, iar asta a făcut și Culiță Sterp care a lăsat la o parte faima și a muncit cot la cot cu lucrătorii care vor realiza locuința!