Lino Golden și nepoata lui Florin Salam, noul cuplu din showbiz?

“Lino Golden și Bia sunt cel mai nou cuplu din showbizul românesc?” – asta s-au întrebat mulți dintre fanii lor după ce au remarcat gesturile făcute în public de cei doi artiști. Nepoata lui Florin Salam câștigă din ce în ce mai mult teren pe scena muzicii din țara noastră, iar melodia lansată de curând în colaborare cu Betty Blue se bucură de un real succes.

Bianca Stoian, așa cum se numește în buletin tânăra artistă, s-a filmat recent în timp ce asculta și, totodată, interpreta câteva versuri din “Shoturi”, una dintre piesele Lino Golden. După cum puteți observa în galeria foto a articolului, înainte să publice înregistrarea, Bia l-a etichetat și pe celebrul trapper.

La scurt timp după gestul făcut de nepoata lui Florin Salam, Lino Golden a distribuit la el pe Instagram Stories imaginile simpatice cu colega lui de breaslă, însă, a pus și un sticker cu inimioare. Cel din urmă detaliu i-a făcut pe mulți dintre internauți să se întrebe dacă nu cumva între cei doi este mai mult decât o relație de prietenie… De altfel, în urmă cu aproape două săptămâni cântărețul a confirmat că s-a despărțit de Andra Ghinea.

Pe numele real Radu Cârstea, Lino Golden a colaborat în vara anului trecut cu Bia la single-ul “Dubios”, pe care îl puteți asculta mai jos. “Panamera” și “Medu$a” sunt două dintre melodiile cu care “fiul adoptiv” al lui Alex Velea a dat lovitura.

Bia și verișoara ei, Betty Blue, au lansat în urmă cu mai bine de o lună piesa “Amândouă”, iar versurile i-au cucerit pe români. Single-ul celor două tinere artiste s-a auzit de multe ori și la radio, și la TV.