Carmen Grebenișan a renunțat la verighetă după Survivor. Ce mesaj de dragoste i-a trimis Andrei Krișan când a văzut-o

După ce Survivor România a ajuns la final, concurenții s-au întors în țară, la oamenii dragi din viețile lor, dar și la obiceiurile pe care le aveau până în momentul în care au plecat în Dominicană. Printre Faimoșii care au reușit să marcheze o performanță la Survivor s-a numărat și Carmen Grebenișan. După ce au stat luni de zile despărțiți, fosta concurentă își petrece timpul cu soțul ei, Alex Militaru. Însă un detaliu a „furat” privirea, și anume faptul că nu poartă verigheta. Vezi în articol mai multe detalii.

Sezonul Survivor România a ajuns la final, iar concurenții s-au întors în țară, la familiile lor. Printre cei care au reușit să marcheze o performanță în show-ul de la Pro TV se numără și Carmen Grebenișan. De-a lungul edițiilor, blondina a reușit să facă față obstacolelor și să își demonstreze forța pe teren, la jocuri. În marea finală, a fost eliminată în primul tur de voturi.

Carmen Grebenișan nu și-a repus verigheta

După ce sezonul Survivor s-a terminat, concurenții au revenit acasă. Familia a așteptat-o cu brațele deschise pe Carmen Grebenișan, în special soțul ei, Alex Militaru, care i-a lipsit foarte mult. Un detaliu, însă, a putut fi observat în noile fotografii pe care le-a încărcat pe rețelele de socializare. Și anume, faptul că blondina nu poartă verigheta.

În imaginile postate pe social media, creatoarea de conținut apare în prezența soțului ei, Alex, luând masa în oraș. Carmen s-a întors la vechile obiceiuri culinare, după ce luni la rând a fost nevoită să se hrănească doar cu anumite alimente, în Republica Dominicană. Însă, la o privire mai atentă, se poate observa că îi lipsește inelul de pe deget.

De altfel, tot la imaginile postate pe internet, au reacționat și alți doi foști concurenți de la Survivor, Alin Chirilă și Andrei Krișan. Cel din urmă i-a trimis câteva inimioare, iar Carmen i-a replicat la scurt timp: „Vă așteptăm pe la noi!”. Semn că se înțeleg foarte bine după terminarea show-ului de la Pro TV și au închegat o relație de amiciție.

Alex Militaru a transmis un mesaj, înainte de finala Survivor

Nu cu mult timp înainte ca sezonul Survivor România să ajungă la final, Alex Militaru, soțul lui Carmen Grebenișan, a ținut să transmită un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. Printre altele, tânărul l-a lăudat pe Andrei Krișan pentru că a avut grijă de fete, în timpul competiției.

„Vreau să le mulțumesc pentru că au acceptat-o în emisiune și au ajutat-o să își împlinească acest vis. Îi mulțumesc lui @daniel.pavel.8 pentru că se poartă atât de uman cu toți concurenții și asta a fost de mare ajutor pentru ei. El încă nu știe, dar îi mulțumesc din nou și lui @andrei.krisan pentru cum a avut grijă de fete. Nu aș vrea să omit pe nimeni dintre Faimoși, Carmen s-a înțeles cu toată lumea și cu siguranță le va mulțumi și personal. Și nu în ultimul rând, vă mulțumesc vouă pentru că ne-ați fost alături în aventura asta. Am citit toate comentariile de aici și de pe pagina Survivor România. Vă mulțumesc tuturor”, este o parte din mesajul transmis de Alex Militaru.