Congelează lămâia și mierea și spune la revedere tumorilor, diabetului și obezității

Lămâile sunt binecunoscute pentru beneficiile lor pentru sănătate și sunt disponibile pe tot parcursul anului. Pe lângă faptul că sunt bogate în vitamine și antioxidanți, aceste fructe strălucitoare pot fi și mai utile când sunt consumate congelate.

De ce este atât de utilă lămâia congelată?

Purifică sângele și stimulează eliberarea de toxine din organism, prevenind multe boli de inimă.

Datorită proprietăților sale, distruge bacteriile și virușii dăunători.

Promovează eliminarea microbilor și paraziților din tractul gastrointestinal, îmbunătățindu-i astfel performanța.

Ajută la o digestie mai bună a alimentelor și îmbunătățește absorbția nutrienților.

Ajută la dizolvarea pietrelor la rinichi.

Datorită conținutului ridicat de vitamina C, încetinește procesul de îmbătrânire și crește producția de colagen.

Există o presupunere că lămâia în compoziția sa este echivalentă cu mijloacele care sunt utilizate în timpul chimioterapiei, însă această problemă nu a fost studiată suficient pentru a spune că lămâile pot vindeca cancerul.

Pentru a îngheța lămâile, le puteți spăla, le uscați și le puneți la congelator pentru câteva ore. Apoi, le puteți da pe răzătoare și puteți folosi dressing-ul obținut pentru orice fel de mâncare, astfel crescând valoarea lor vitaminică. De asemenea, puteți îngheța felii de lămâie sau sucul și coaja de lămâie separat.

Împărtășiți aceste informații utile cu prietenii și familia ta!