BREAKING NEWS! S-a stins din viață un mare actor. A jucat în „Pirații din Caraibe” Johnny Depp e…

Actorul Sergio Calderón, cunoscut pentru rolurile din „Pirații din Caraibe” şi „Men in Black”, a murit la vârsta de 77 de ani. Familia sa a dezvăluit că acesta a decedat, miercuri, într-un spital din Los Angeles din cauze naturale. Sergio Calderón a fost un actor mexican cu o carieră impresionantă de peste şase decenii, apărând în peste 40 de filme de la Hollywood.

O carieră impresionantă în lumea cinematografiei

Sergio Calderón a fost un actor care a lăsat o amprentă puternică în lumea cinematografiei. Într-o carieră care s-a întins pe parcursul a şase decenii, el a apărut în peste 40 de filme de la Hollywood, printre care se numără „Pirații din Caraibe” şi „Men in Black”. Actorul a fost recunoscut pentru abilitatea sa de a interpreta personaje negative cu mare talent, aducându-i un succes uriaş în lumea cinematografiei.

Unul dintre cele mai cunoscute roluri ale sale a fost cel al căpitanului Eduardo Vallenueva în „Pirații din Caraibe 3: La capătul lumii”, unde a jucat alături de Johnny Depp. De asemenea, el a interpretat un personaj având capul înfipt într-o sabie ţinută de un extraterestru, în filmul din 1997 „Men in Black”.

Într-un interviu acordat cu doar câteva zile înainte de moartea sa, actorul a recunoscut că „adoră” să interpreteze personaje negative. El a declarat pentru Los Angeles Times: „Îmi place să joc acest tip de personaje, pentru că oamenii chiar mă urăsc”.

O carieră începută în Mexic

Născut la 21 iulie 1945 într-un sat tropical din Mexic, Sergio Calderón s-a mutat în Ciudad de Mexico la vârsta de 10 ani şi a studiat la Instituto Andrés Soler al Asociacion Nacional de Actores. Şi-a făcut debutul pe ecran în pelicula „The Bridge in the Jungle” (1970), filmată în Mexic. Printre filmele în care a jucat se numără „The Revengers” (1972), „The Children of Sanchez” (1978), „Le Chevre” (1981), „Old Gringo” (1989), „The Missing” (2003), „The Ruins” (2008) şi „Little Fockers” (2010). De asemenea, Calderón a apărut în ultimul sezon al serialului FX „Better Things” anul trecut.

O pierdere mare pentru lumea cinematografiei

De la fanii săi la colegii săi din industrie, toată lumea a luat cuvântul pentru a-și exprima regretul și tristețea la aflarea vestii despre moartea sa. Actorul a fost iubit nu doar pentru talentele sale actoricești, ci și pentru personalitatea sa plină de viață. Nume mari din industria cinematografică au postat mesaje de condoleanțe pe rețelele de socializare, printre care se numără și regizorul Guillermo del Toro, care a scris: „Sergio Calderón a fost un actor excepțional și un om cu o inimă mare. A jucat în multe filme ale mele și a fost întotdeauna generos și fără prejudecăți. Îl voi simți lipsa”.

Cu părere de rău, lumea cinematografiei rememorează cariera impresionantă a lui Sergio Calderón și își exprimă cel mai profund regret în urma pierderii sale.