Ce a pățit o tânără din Iași, după ce a luat un BOLT: ”Șoferul s-a întors către mine și mi-a pus mâna pe..

Un șofer din Bolt din Iași a avut un comportament total deplasat față de o clientă. Respectiva l-a acuzat de hărțuire se…xuală, mai mult decât atât, fata este minoră.

Tânăra a declarat că șoferul a început prin a-i adresa diminutivul prenumelui, apoi a povestit despre experiențele sale cu alte fete din cluburi și i-a arătat videoclipuri explicite cu o fată d..ezbrăcată.

În timp ce conversația a continuat, șoferul a condus-o pe străduțe cu foarte puțină lumină, iar la apropierea de locuința victimei a pus mâna pe piciorul ei și i-a spus să aibă grijă de ea și că vor mai vorbi.

Victima a raportat incidentul pe o rețea de socializare, iar, ulterior, o altă tânără din Iași a trecut printr-o experiență similară cu același șofer de Bolt, cu numele Damian.

Bolt România a declarat că ia în considerare consecințele grave ale comportamentului inacceptabil al șoferilor săi și ia măsuri pentru a asigura siguranța pasagerilor.

Reprezentanții Bolt România au declarat că investigarea comportamentului inadmisibil al șoferului este de competența Poliției Municipiului Iași și că vor colabora cu autoritățile pentru a asigura o anchetă adecvată și pentru a preveni astfel de incidente în viitor.

„În acel moment a pus mâna pe piciorul meu”

Potrivit declarațiilor victimei, șoferul a început prin a-i adresa diminutivul prenumelui și a continuat prin a-i povesti despre experiențele sale cu alte fete din cluburi.

Șoferul a arătat apoi videoclipuri explicite, cu o fată blondă, de..zbrăcată, dintr-un apartament în care se afla împreună cu un prieten.

Pe măsură ce discuția a continuat, șoferul a condus-o pe străduțe întunecate, deși minora a insistat să ajungă acasă cât mai repede.

În timp ce se apropiau de locuința ei, șoferul a pus mâna pe piciorul ei și i-a spus să aibă grijă de ea și că ”vor mai vorbi”.

Victima nu a putut să comenteze sau să se opună, din cauza fricii, iar acest incident a lăsat-o traumatizată.

„În această seară aproape că am fost victima unei hărțuiri se.,xuale, de un șofer al firmei BOLT. Prima dată am fost alintată cu diminutivul prenumelui meu, după care a început să îmi povestească cum lua fete din club, după care mi-a arătat niște videoclipuri din acel apartament, cu fata blondă care își arăta părțile inti.,me.

Aproape de casă, s-a întors către mine și mi-a zis: „Ai grijă de tine, te pup, hai, mai vorbim”. În acel moment a pus mâna pe piciorul meu. Nu știu pe ce bază se fac angajările, dar văd că avizul psihologic la acest ”domn” a lipsit la momentul angajării”, a declarat tânăra din Iași pe o rețea de socializare.