ADIO, BRUCE WILLIS! „Va fi mereu amintit ca un mare star”

Hollywood-ul este alături de Bruce Willis, după ce gigantul filmelor de acțiune s-a retras din actorie, fiind diagnosticat cu demență frontotemporală. Coleg de platou cu Willis în cunoscuta franciza The Expendables, nu mai puțin celebrul Arnold Schwarzeneger a vorbit la superlativ, cum altfel, despre cel supranumit „Unbreakable”.

Diagnosticat cu afazie și apoi cu demență frontotemporală, Bruce Willis s-a retras din actorie lăsând în urmă multă tristețe în rândul fanilor săi, dar și a foștilor săi colegi de film. Unul dintre nenumărații lui parteneri celebri, Arnold Schwarzenegger a împărtășit câteva cuvinte frumoase pentru imensul star hollywoodian.

Familia actorului din „Die Hard” a declarat că acesta „se va retrage” din actorie în urma diagnosticului de afazie.

Într-o actualizare ulterioară, familia sa a împărtășit că starea sa a progresat, iar acum a fost diagnosticat cu demență frontotemporală.

Starea de sănătate e în evoluție negativă

Arnold Schwarzenegger a împărtășit câteva cuvinte frumoase pentru Bruce Willis, după ce acesta s-a retras recent din actorie, scrie The Independent.

În martie 2022, familia lui Willis a anunțat pentru prima dată că actorul din „Die Hard” se va „retrage” din actorie după ce a fost diagnosticat cu afazie. Într-o actualizare ulterioară, familia sa a împărtășit că starea sa a progresat, iar acum a fost diagnosticat cu demență frontotemporală.

În timp ce vorbea cu CinemaBlend despre noua sa comedie de acțiune de pe Netflix, FUBAR, Schwarzenegger a luat un moment pentru a reflecta la moștenirea de la Hollywood a colegului său din „Expendables”.

„Cred că este fantastic. El a fost, întotdeauna, de ani și ani de zile, este un star uriaș, uriaș. Și cred că va fi mereu ținut minte ca o mare, mare vedetă”, a spus „Arnie”, în vârstă de 75 de ani, despre Willis.

„Și un om bun. Am înțeles că, în condițiile în care se afla, din punct de vedere al sănătății, a trebuit să se retragă. Dar, în general, știți, nu ne retragem niciodată cu adevărat. Eroii de acțiune, se reîncarcă.”

La începutul lunii martie, soția lui Willis, Emma, a sărbătorit cea de-a 68-a aniversare a actorului cu un mesaj emoționant.

„Dar am momente de tristețe, în fiecare zi, de durere în fiecare zi, și o simt cu adevărat astăzi, de ziua lui de naștere”.

Între timp, Schwarzenegger a revenit pe marele ecran în rolul lui Luke, un agent CIA care este forțat să se întoarcă pe teren pentru o ultimă misiune, după ce descoperă un secret de familie, în serialul FUBAR de la Netflix.