Care e diferența de vârstă dintre Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, logodnica lui

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu trăiesc o frumoasă poveste de iubire de mult timp, iar anul acesta, aceștia urmează să devină părinți pentru prima dată. Cei doi se iubesc, se respectă, se susțin și sunt mereu alături unul de celălalt. Puțini sunt cei care știu, însă, ce diferență de vârstă există între cei doi amorezi.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz. Cei doi nu s-au ferit de ochii curioșilor și chiar sunt extrem de deschiși în ceea ce privește relația lor.

Recent, aceștia au anunțat că vor deveni părinți, vestea fiind dată de amândoi într-un mod extrem de original și amuzant.

”Pentru toți cei care mă întreabă de ani total nepotrivit: cand faceți un copil. Pentru toți cei care au ceva cu pătrățelele noastre. Pentru toți cei care merg cu bebelușii 10-12 ore cu avionul, ca sa vada si bebelușii insule. Pentru toți… hai ca am glumit…nu pentru voi… Ci pentru noi…o sa avem un copil 🤗 Am decis sa spun aici, pentru ca in curând mi se va vedea burta si se vor face speculații. Promit sa ma refac repede 😎”, a scris Dani Oțil pe Instagram, în momentul în care a dat marea veste.

Dani Oțil și frumoasa lui iubită sunt mai pregătiți ca niciodată de întâlnirea cu bebelușul lor, mai ales că lucrurile merg cum nu se poate mai bine între ei.

În plus, în urmă cu un an, în ianuarie 2020, Dani Oțil a decis să facă și marele pas și să-și ceară iubita în căsătorie. Momentul a fost unul cu adevărat emoționant.

De asemenea, așa cum spuneam, despre Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu se știe aproape tot, un singur detaliu a fost, însă, cel care i-a pus mereu pe gânduri pe fani. Ce diferență de vârstă există între ei.

Ei bine, chiar dacă diferența este aproape insesizabilă, trebuie să știți că simpaticul prezentator este mai mare cu 12 ani decât iubita sa. Dani Oțil are 40 de ani, în timp ce frumoasa lui parteneră are 28 de ani.

Anul acesta va fi cel mai important din viețile celor doi, pentru că peste doar câteva luni, Gabriela Prisăcariu va aduce pe lume primul copil al cuplului.

Blondina a dat vestea în urmă cu o săptămână, atunci când le-a arătat fanilor și prima poză cu burtica de gravidă. Gabriela Prisăcariu se află în al doilea trimestru de sarcină, iar lucrurile decurg cum nu se poate mai bine.

”Am tot primit mesaje de genul : “sa te vad dupa ce faci un copil daca o sa mai arati asa!” Challange accepted! #babyloading 🍼🍼🍼😍❤️”, a scris Gabriela Prisăcariu pe Instagram, atunci când a dat marea veste.