Cum arată Theo Rose fără niciun pic de machiaj pe față

Theo Rose are 23 de ani și s-a născut să facă spectacol pe scenă, a atras admirația a zeci de mii de persoane și a devenit un model pentru multe adolescente. De curând, cântăreața și-a arătat chipul natural, fără retușuri din pensulă.

Extrem de activă pe paginile de socializare, Theo Rose nu ratează vreo ocazie să arate și fanilor cu ce își ocupă timpul. De data aceasta, artista a postat o fotografie cu ea nemachiată, în mașină, și a stârnit valuri de reacții.

Theo Rose este una dintre cele mai îndrăgite și urmărite cântărețe din România, aceasta având mai bine de 500k de fani pe Instagram. Ea a atins inima multor români cu felul său de a fi, cu sinceritatea, dar și cu talentul său remarcabil.

Atunci când nu se lasă pe mâna specialiștilor, Theo Rose arată extraordinar de fresh, semn că nu doar machiajul îi creează look-ul impecabil, ci și grija zilnică pe care o are față de chipul ei.

Fanii săi au rămas plăcut impresionați de ipostaza în care s-a fotografiat artista și au ținut să-i transmită gândurile bune și aprecierea lor: „Cat de frumoasa esti, asta seara”, „Love yoou”, au scris doi dintre admiratori. Imaginea a strâns mai bine de 42.000 de aprecieri.

Tânăra este originală din Ploiești, cântă de la 4 ani și este considerată un adevărat fenomen pe piața muzicală.

De asemena, artista și-a obișnuit admiratorii cu ipostazele sale incendiare și cu formele demne de invidiat.

Theo Rose, pe numele ei complet, Theodora Maria Diaconu, este un artist complet si nu se sfiiește să abordeze toate genurile muzicale, iar recent a colaborat cu doi arțiști cunoscuți de manele: Jean de la Craiova și Bogdan de la Ploiești.