În ce ținută își face Carmen de la Sălciua antrenamentele

Carmen Maria Racolța, cunoscută sub numele de Carmen de la Sălciua, este o femeie foarte frumoasă și nu ezită să își scoată în evidență trup de zeiță, drept dovadă stau imaginile sale de pe rețelele sociale, unde este foarte activă și își ține la curent prietenii virtuali cu cele mai speciale momente din viața sa. De asemenea, artista își încântă urmăritorii cu cele mai incendiare imagini și cu ipostaze de-a dreptul provocatoare.

Un lucru este evident, cântăreața se mândrește cu cele mai apetisante forme și cu un corp perfect, iar ținutele sale artăgătoare atrag atenția de fiecare dată. Acesta și-a obișnuit publicul cu stilul său vestimentar, dar și cu modul în care se lasă fotografiată.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că brunetă lucrează din greu pentru a-și menține formele, însă foarte puțini au văzut până acum în ce ținute își desfășoară antrenamentele de zi cu zi.

Recent, cântăreața a eliminat orice curiozitate a prietenilor virtuali și s-a fotografiat în una dintre ținutele sale de antrenament. Artista s-a fotografiat în oglina sălii de sport, iar topul său și perechea de colanți au atras toată atenția. De asemenea, piesele vestimentare i-au scos în evidență atuurile fizice.

Look-ul său deosebit și tenul fără strop de machiaj au fost apreciate de către cei care o urmăresc, iar părul său ciufulit îi oferă un strop de mister și senzualitate. Imaginea a strâns rapid mai bine de 17 mii de aprecieri și foarte multe comentarii pozitive, semn că focoasa brunetă este urmărită de foarte multe persoane.

 

Fanii artistei nu au ezitat niciun moment și i-au comentat imediat la fotografie. Aceștia au ținut neapărat să îi mărturisească că este superbă și că îi stă bine în orice ținută.

„Ești foarte frumoasă!!❤️❤️ Îți ascult mereu melodiile.” sau „Un corp de vis, iar fără mult machiaj ești splendidă!”, au fost câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online, care și-au dorit să îi transmită complimente și laude pentru modul în care arată.