Ce se întâmplă cu bunurile lui Carmen Șerban. Cântăreața a anunțat că se mută din România

Carmen Șerban, celebra cântăreață de muzică etno și de petrecere, a luat decizia de a se muta în Anglia. Cum arată casa din București pe care o va părăsi și ce se va întâmpla cu bunurile ei.

Anul 2021 vine cu mari schimbări pentru Carmen Şerban. Artista a luat hotărârea radicală de a se muta definitiv la Londra.

Însă o mai leagă de România o casă de suflet, dar şi cu ştaif! Are un dormitor oriental, dressinguri imense cu oglinzi, dar şi un colţ-altar pentru rugăciuni! Sunt doar câteva din minunăţiile cu totul speciale din apartamentul de lux pe care Carmen Şerban îl pune la vânzare! Ei bine, îndrăgita astistă este gata să lase România pentru Anglia!

Apartamentul din București al lui Carmen Șerban va fi vândut împreună cu locul de parcare: „Este loc pentru viitorul proprietar. Abia aștept să-l vând (n.r apartamentul). Fiecare casă are particularitatea ei și mi-a plăcut întotdeauna să pun suflet în ceea ce fac si am făcut”, spune artista, care este pregătită să lase în urmă meleagurile românești.

Carmen Șerban este o artistă extrem de apreciată de publicul din România, care a ajuns la inima a zeci de mii de oameni prin muzica sa, încă de la primele apariții pe micile ecrane.

Artista spune clar și răspicat că nu se va lăsa de cântat odată cu plecarea în străinătate, ba chiar o să aibă mai mult de lucru și asta pentru că restaurantele și localurile din Londra organizează foarte multe concerte.

„Asta nu înseamnă, cum titrează presa aia mai puțin binevoitoare, gata pleacă din România și se lasă de cântat. Nu! Nu mă las de cântat, doar îmi schimb reședința. O să stau mai mult acolo”, a mai spus Carmen la Acces Direct.