Surpriză de proporţii! Laurenţiu Reghecampf, escapadă în Delta Dunării. Cum a fost surprins soţul Anamariei Prodan

Laurenţiu Reghecampf, escapadă în Delta Dunării fără Anamaria Prodan. Cel puţin acestea sunt ultimele informaţii care au apărut după ce fostul antrenor al lui FCSB a anunţat că divorţează de soţia lui.

Chiar dacă Reghecampf a apărut într-o imagine alături de Anamaria Prodan şi de toţi copiii, se pare că weekend-ul şi l-a petrecut cu un prieten şi cu două tinere.

Jurnaliştii de la evz.ro au obţinut fotografii şi declaraţii incredibile despre modul în care Laurenţiu Reghecampf s-a distrat într-o pensiune din Delta Dunării.

Tehnicianul a căutat „ascunzătoarea perfectă” şi a găsit-o la Mila 23, într-un loc greu accesibil turiştilor. Barca în care era cu amicul său şi cu două fete descrise a fi „foarte tinere şi foarte botoxate” ar fi trebuit să acosteze pe pontonul principal al localităţii Letea. Totuşi, pentru că era foarte multă lume în zonă, Reghecampf ar fi cerut să fie trasă la mal într-un loc mai discret.

Potrivit sursei citate, Laurenţiu a închiriat integral pensiunea. După ce s-au cazat, cei patru ar fi organizat şi o plimbare în Pădurea Letea, în căutarea cailor sălbatici. Aproape două ore a durat expediţia. Reghecampf ar fi aruncat cu bani în stânga şi-n dreapta, cerând tuturor celor cu care s-a întâlnit, pentru a nu-i fi pomenit numele.

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf sunt căsătoriţi de 13 ani. La mijlocul acestei luni, în familia lor a izbucnit un scandal imens. Antrenorul a confirmat ştirea divorţului, prezentată în premieră de Antena Stars.

Cei doi ar fi avut şi un conflict în vila lor de la Snagov, încheiat cu apeluri la serviciul de urgenţă 112. Anamaria Prodan a negat cu vehemnţă toate informaţiile apărute în spaţiul public.

„Luați mâinile de pe Reghecampf și familia mea! Este stop-joc! De familia mea, de astăzi, de fapt de săptămâna trecută, de când a început această nesimțire, nu se mai atinge nimeni. Am spus tot ce am avut de spus. Dacă nu se termină, atunci o să acționez în judecată. Dacă am tăcut foarte muți ani în țara asta, în care soțul meu a fost și este numărul 1, și e poate emblema antrenoratului românesc, am ajuns de fiecare dată să înghit și să tac doar pentru că suntem români și cârcotași”, a spus ea pentru digisport.ro.

”Niciodată nu o să accept ca cele două fete și cei doi băieți ai noștri să vadă aceste mizerii despre tatăl lor. Niciodată, soțul meu nu a avut treabă cu băutura, cu amante, că-și trădează nevasta. Niciodată! El este un bărbat ideal. E matrița bărbatului perfect! A dat clasă și va da clasă tuturor, nu se compară și n-are egal, își iubește familia ca nimeni altul.

Despre mine? Pfooa. Eu provin dintr-o familie mare. Pe mine nu mă interesează ce se scrie despre mine. Eu așa am crescut. Nici măcar nu citesc. Am aflat de la niște prieteni despre aceste materiale”, şi-a continuat vedeta discursul.