Ce i-a spus Laurențiu Reghecampf Anamariei Prodan despre relația ei cu șeicul

Anamaria Prodan a anunțat că e din nou îndrăgostită, însă vedeta susține că nu poate să facă vreun pas în relație din cauza divorțului de Laurențiu Reghecampf. Într-un interviu la Antena Stars, impresara a mărturisit ce i-a transmis antrenorul cu privire la șeicul din viața ei.

Într-un interviu acordat pentru Antena Stars, Anamaria Prodan a ținut să clarifice lucrurile în ceea ce privește bunurile. Ea susține că Laurențiu Reghecampf a luat tot din casă, toate mașinile și singura pe care a mai lăsat-o a fost cea pe care o aveau în rate.

Impresara a mărturisit însă că el a anunțat-o pe mail că nu va mai plăti ratele pentru acel autoturism și că de acum înainte să-i plătească ratele șeicul cu care Anamaria Prodan are o relație.

”El spune că a plecat de acasă fără nimic și că ne-a lăsat tot. A încurcat, ne-a luat tot, nu ne-a lăsat tot, dar o să ne luăm pe lege ceea ce ni se cuvinte și asta este. A luat toate mașinile familiei cu acte și chei, a lăsat o mașină acasă care până acum a plătit rata la ea. Ne-a anunțat pe mail că nu le mai plătește, că să o plătească șeicul meu.

Este și gelos sărăcuțul. Le va simți în curând când copiii lui vor da cu ochii de el la divorț. Au venit special în țară toți să dea cu ochii de el, că de doi ani aproape se ascunde în gaură de șarpe”, a spus Anamaria Prodan la Antena Stars.

Anamaria Prodan vrea nuntă regală
Anamaria Prodan își dorește să facă și pasul cel mare alături de iubitul ei, un bărbat din înalta societate. Ea mărturisește că vrea să facă o nuntă regală cu bărbatul de care e îndrăgostită, însă momentan nu are cum din cauza divorțului care o ține pe loc.

La Antena Stars ea a spus că i-ar plăcea foarte mult să aibă un astfel de eveniment și cu siguranță atunci când vor face acest pas va fi o nuntă despre care se va vorbi peste tot.

”Pot să fac într-o secundă, doar că eu sunt o femeie măritată oficial și trebuie să termin divorțul, să-mi strâng copiii frumos, să nu mai facă parte din această.., după care facem și nuntă regală”, a anunțat Anamaria Prodan, în premieră la Antena Stars.