Anamaria Prodan, atac dur la femeia despre care se spune că ar fi amanta soţului său

În ultima perioada, în spaţiul public au apărut mai multe informaţii conform cărora Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf ar fi în pragul despărțirii. Mai mult, despre antrenor au apărut zvonuri că ar avea mai multe relaţii extrac.0njugale. Una chiar de 8 ani. Anamaria Prodan a reacţionat ferm cu privire la acest subiect.

„Habar nu am cine e. Nici eu, nici Reghe. 8 ani! Hai să fim serioși. Ne-am distrat toți. Ia să vedem ce mai avem? Gură de aur asta (n.r. – Corina Bilcon, femeia despre care au apărut informații că ar fi avut o relație cu Reghecampf)? Înțeleg că ea e cea mai profesionistă de la tine (râde). Păi lasă-le măi să-și câștige și ele pâinea.

Firește, nu de la familia mea, dar săracele ce să facă dacă nu le place munca. E ușor să stai toată viața în pat cu picioarele deschise, dar cred că devine plictisitor și umilitor în timp. Vorbim de calități? Adică cine o recomandă? Vocea și talentul? Mă așteptam, la ce poreclă are”, a spus Anamaria Prodan pentru Prosport.

Anamaria Prodan respinge orice relaţie extrac.0njugală a soţului său şi exclude o pisibilă despărțire de Laurenţiu Reghecampf.

„Niciodată. Pentru că soțul meu, din ziua în care ne-am căsătorit și am jurat la biserică, ne-am promis că vom închide ochii unul lângă celălalt, înconjurați de copii. Soțul meu este modelul perfect de tată, de soț, de familist. Tocmai pentru asta a ajuns așa de sus și a făcut performanță la cel mai înalt nivel.

Cu siguranță un antrenor sau un bărbat, dacă s-ar coborî la acest nivel, în zona în care activează, ar primi interzis pe viață. Deci dacă Reghecampf activează de atâția ani în zona Golfului, imaginează-ți că este imaculat, respectat, este un model de urmat”, a mai spus Anamaria Prodan.