Oana Roman, primele declarații despre o nouă iubire

Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit pe data de 15 ianuarie 2021, însă au decis să păstreze o relație bună de prietenie pentru a avea grijă de fiica lor, Isabela. Vedeta a fost cea care le-a mărturisit prietenilor din mediul online că a luat o decizie importantă în ceea ce privește căsnicia sa.

Cei doi au decis să meargă pe drumuri separate după ce relația lor a trecut printr-o perioadă mai dificilă. Deși au mai existat mici conflicte între ei și în trecut, acum hotărârea este una definitivă.

Oana Roman a oferit cele mai sincere devăluiri despre viața sa amoroasă în cadrul unui interviu pentru Antena Stars. Aceasta a mărturisit că acasă se simte singură, mai ales atunci când nu este fiica sa prin preajmă.

„Cel mai important pentru mine într-o relație, mai ales la vârsta pe care o am, pentru că nu mai am 20 de ani să vreau să mă distrez, este să simt că pot găsi sau pot avea lângă mine un bărbat lângă care să mă simt în siguranță. Să poată să îmi ofere singuranță, dar nu materială. Nu m-aș mai arunca cu capul înainte și nu aș ma face lucrurile pe repde înainte. Am nevoie de stabilitate, deci trebuie să aleg cu foarte mare grijă. Nu sunt genul care să cunoască pe cineva pe Facebook sau Instagram, ca să excludem din start. Dacă este să fie, trebuie să fie cineva pe care să mă bazez.”, a spus vedeta, vizibil sigură pe ea.

Întrebată dacă și-ar dori să se mai căsătorească, Oana Roman a oferit un răspuns hotărât: „Habar nu am”. Un lucru este evident, vedeta nu pune foarte mult accent pe viața sa amoroasă în momentul de față, însă o să aibă mare grijă pe viitor la cel pe care îl va alege.

Mai mult decât atât, vedeta a vorbit și despre despartirea de Marius Elisei, dar și despre cum a afectat-o acest lucru. Aceasta a dezvăluit și faptul că se pregătește să plece alături de fiica sa într-o vacanța, chiar de ziua ei, iar printre cei invitați s-a numărat și fostul soț.

Pentru a lămuri situația, Oana Roman a menționat că fetița sa este cea care iși dorește foarte mult să petreacă timp cu tatăl său, iar acesta a fost motivul pentru care Isa l-a invitat în vacanță și pe Marius Elisei.

„Acasă în momentul ăsta nu prea am cu cine să vorbesc, pentru că sunt destul de singură, mai ales când nu este Isa, mama e la tratament. Nu este nici mama acum și zilele astea Isa este la tatăl ei, însă pot să spun că nu este foarte simplu atunci când ajungi acasă, am și o casă foarte mare și, mă apasă cumva așa singurătatea.”, a mărturisit vedeta despre ceea ce simte, conform sursei citate.