Pepe și Raluka nu se mai ascund?!Cei doi s-au alintat și purtat ca niște îndrăgostiți

Pepe și Raluka au luat pe toată lumea prin surprindere cu ultima lor apariție. Ambii sunt concurenți ai emisiunii „Te cunosc de undeva” și astfel se văd zilnic. La foarte puțin de la divorțul artistului de mama copiilor lui, Raluca Pastramă, internauții au rămas de-a dreptul șocați, după ce pe rețelele de socializare au apărut mai multe imagini cu Pepe ș Raluka îmbrățișați.

Ei bine, cei doi reușesc să surprindă și de această dată, doar că imaginile au apărut pe micul ecran.

Acum există doar o singură întrebare care zace pe buzele tuturor: „Sunt sau nu sunt Pepe și Raluka într-o relație?” Până acum vedete nu au clarificat relația dintre ei, însă oamenii nu pot exclude și varianta ca cei doi să fie mai mult decât colegi de breaslă. În ultima lor apariție împreună, Pepe și Raluca au folosit două apelative care, în general, sunt folosite de doi oameni îndrăgostiți.

Mai mult, se pare că artistul nici măcar nu s-a mai putut abține și a sătutat-o pătimaș pe cântăreață pe cap.

Pepe și Raluka se știu de mulți ani, așa că nu este de mirare că cei doi își permit să facă glumițe mai puțin obișnuite. În ultima lor apariție la „Te cunosc de undeva”, acolo unde sunt concurenți și colegi de scenă, cei doi au dat semne că sunt mai mult decât prieteni sau cel puțin asta au putut înțelege unii fani.

„Ce faci, viața mea?”, i-a spus Pepe Ralukăi, care își înfășirase mâinile în jurul gâtului artistului.

Să nu credeți că Pepe a rămas fără răspuns. Raluka a continuat în aceeași notă glumeață cu replica. Apoi Pepe a pupat-o ușor pe cap. Cei doi au demnosntrat că deși sunt rivali în cadrul competiției, nu uită că, de fapt, pe ei îi leagă o prietenie foarte strânsă.

„Bine, iubire. Tu?”, i-a transmis Raluka lui Pepe.