Cum a atras toată atenția Claudia Iosif, iubita lui Dorian Popa

Claudia Iosif, cunoscută pe numele de Babs, face spectacol cu aparițiile sale din mediul online. Iubita lui Dorian Popa este posesoarea unui trup perfect în adevăratul sens al cuvântului.

La cei 38 de ani, frumoasa brunetă își menține formele de invidiat și se mândrește cu un trup de zeiță, drept dovadă stau imaginile sale de pe rețelele sociale, locul în care este activă și interacționează cu prietenii virtuali.

De curând, iubita lui Dorian Popa a postat pe Instagram o imagine de-a dreptul atr.g..toare. Aceasta s-a lăsat fotografiată în cel mai minuscul top ce îi lasă la vedere atuurile fizice.

Babs și-a obișnuit cei 361 de mii de urmăritori cu postările sale incendiareă, însă de data asta a dus totul la un alt nivel prin ținuta sa. Se pare că rozul îi scoate în evidență cele mai frumoase părți ale corpului, inclusiv superbele trăsături ale feței și culoarea părului. Aceasta a mai asortat ținuta cu o poșetă elegantă și roz, dar și cu o pereche de ochelari care i se potriveau de minune.

Imaginea a strâns rapid mai bine de 17 mii de aprecieri și o mulțime de comentarii pozitive, semn că iubita lui Dorian Popa este urmărită și apreciată de foarte multe persoane pe rețelele sociale.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by CLAUDIA IOSIF (@eusuntbabs)

Reacțiile prietenilor virtuali nu s-au lăsat prea mult așteptate. Aceștia au ținut să îi mărturisească brunetei că este o femeie extrem de frumoasă, iar culoarea roz o prinde foarte bine.

„Cu siguranță rozul este culoarea ta preferată. Ești foarte frumoasă!” sau „Îți stă foarte bine în roz și arăți mult prea bine!”, au fost câteva dintre mesajele oamenilor din mediul online, care ;i-au dorit să îi transmită complimente și laude pentru modul în care arată.