Vica Blochina își caută șofer ”cu pătrățele”. Ce nu tolerează blondina

Vica Blochina este în căutatea unui șofer și a explicat în detaliu ce fel de bărbat caută pentru job. Blondina a făcut anunțul pe contul ei de Instagram și a enumerat exact în ce criterii trebuie să se încadreze tânărul care o va conduce prin oraș. Este musai ”să aibă mușchi”. Iată ce nu acceptă vedeta sub nicio formă!

Pentru cei care își doreau o șansă pentru a fi în preajma Vicăi Blochina, acum este momentul perfect. Blondina caută un șofer ”tânăr”, ”frumos” și ”nu foarte deștept” în principiu. Cei care se încadrează sunt liberi s-o contacteze pe vedetă pe contul ei de Instagram, potrivit anunțului ei. De menționat că lista criteriilor pe care trebuie să le îndeplinească viitorul șofer al divei nu se oprește aici.

Vica știe foarte bine cum trebuie să arate viitorul ei șofer și are standarde destul de înalte. Se pare că pentru ea este foarte important ca cel care o conduce prin oraș să aibă mușchi și să nu fie ”sub nicio formă” pensat.

Un alt atribut al potențialului șofer trebuie să fie umorul. Fosta lui Victor Pițurcă vrea un tânăr care să știe să creeze o atmosferă amuzantă, astfel încât să nu se plictisească.

„Am un anunț de făcut! Fiți atenți, băieți sau poate și fete, să mă gândesc… Caut un șofer! Criteriile: tânăr, frumos, nu foarte deștept, isteț, nu gras – să aibă mușchi. Sub nicio formă să nu fie pensat. Nu-mi plac bărbații pensați, mi se pare penibil. … Și să fie foarte haios. Am foarte multe drumuri de făcut și veau să-mi țină de urât cineva”, a explicat Vica Blochina pe InstaStory.