Alexandra Stan, declarații despre tatăl său. „Unul dintre principalele motive pentru care…”

Alexandra Stan este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Invitată în platoul emisiunii „La Măruță”, vedeta a scos la iveală un amănunt mai puțin știut din familia ei. Lipsa tatălui în viața sa marcat-o foarte mult. Bărbatul era navigator, fiind departe de familie uneori chiar și 8 luni la rând.

„Mi-a lipsit foarte mult și știu că multă lume probabil că a trecut prin aceeași chestie și rezonează cu asta. (…) La noi, totuși, tata nu a lipsit mereu, dar era foarte mult timp plecat pe mare, luni întregi. Muncea pe vapor. Era plecat cu lunile, câteodată și 8 luni, se simte. Mama a fost și mamă, și tată, și mână de fier, mai dură, dar ce să faci, asta este.

El a pierdut primii pași. Primele chestii, când zice copilul mama, tata. Și pentru el a fost greu, îți dai seama. (…) Eu nu i-am reproșat niciodată, am încercat să-l înțeleg”, a mărturisit solista.

„Am fost și împreună la psiholog. După ce am pățit cu Marcel Prodan, când am făcut ter..apie, ne-am dat seama împreună cu psihologul că lipsa tatălui meu era unul dintre principalele motive pentru care ajunsesem să fiu vic..ti..m.ă, pentru că am crescut într-o familie în care lipsea tatăl destul de des, prezența masculină”, a continuat artista.