Tatuajul Antoniei pe care fanii au rar ocazia să-l vadă

Antonia este cu siguranță una dintre cele mai frumoase artiste din România, iar vedeta are grijă de aspectul ei fizic. Recent, frumoasa artistă a postat o fotografie cu ea într-o ipostază sexy. Fanii au putut observa tatuajul în formă de fluture, pe care vedeta îl are pe posterior.

Peste 30 de mii de fani au apreciat fotografia în care Antonia poartă un body galben, prins cu bretele la spate, în care se observă unul dintre tatuajele Antoniei.

Antonia este o înrăită a tatuajelor. Printre tatuajele vedetei se mai numără și o fundiță pe mâna dreaptă, un ochi cu petale şi o lacrimă, pe mâna stângă, numele fiicei sale Maya, pe piciorul stâng, o notă muzicală pe dreptul, un trandafir cu spini pe gât, numărul 13 pe piept, „Once upon a time” pe mâna stângă și chipul lui Alex Velea pe spate.

Ce spun Antonia și Alex Velea despre începuturile relației lor
Antonia este mama a 3 copii: o fetiță dintr-o căsnicie anterioară și doi băieți pe care îi are cu artistul Alex Velea.

Relația dintre Antonia și Alex Velea a fost un subiect intens dezbătut, având în vedere că nu și-au făcut publice sentimentele încă de la început:

„Ne cunoaștem din 2009 și ne-am îndrăgostit la finalul lui 2012. Ne-am dorit mult relația asta, a fost foarte greu încercată la început. Veneam din relații eșuate, cumva eram răniți și ne doream, de fapt, să împărtășim cu cineva dragostea”, au declarat cei doi, invitați recent la Chefi la cuțite.