Elena Udrea, iubitul și fiica, pe litoralul românesc de Paște. Cât a crescut Eva Maria

Elena Udrea a fost mai discretă anul acesta de Paște, nu le-a făcut nicio urare fanilor și urmăritorilor ei pe rețelele de socializare, nici măcar o imagine nu a postat pe Facebook sau pe Instagram, În schimb, iubitul Adrian Alexandrov a fost cel care a arătat noi imagini de familie, dar și cel care a dezvăluit tuturor cum au sărbătorit Învierea.

Afaceristul a postat pe Instagram acum câteva zile o fotografie mamă-fiică. Elena Udrea și Eva Maria sunt protagonistele. Ele sunt surprinse cu pensulele în mâini, se poate observa cu mama îi face micuței pe față mustăți colorate.

Ulterior, Adrian Alexandrov a revenit în mediul online cu alte fotografii. Una a atras atenția în mod special. Eva Maria e pozată pe plajă, într-un costum de baie alb cu o inimioară mare pe piept. Fetița a crescut, are acum doi ani și șapte luni.

Elena Udrea și Adrian Alexandrov nu sunt căsătoriți, dar trăiesc o poveste de dragoste de mulți ani de zile.

„Este o relație frumoasă, puternică nu doar prin faptul că avem un copil, ci și pentru că s-a consolidat printr-o experiență grea pentru oricine. Adrian a făcut față neașteptat, mai bine chiar decât alții cu mai multă experiență de viață. Aș zice că este ca și când ar fi făcut armata, dar nu in garnizoană, ci direct pe front.

Este un tată minunat, implicat, prea implicat chiar, și care o iubește enorm pe Eva. Ne place să facem lucruri împreună, să avem planuri care acum o includ și pe Eva. Este o persoană loială, pe care poți conta.”, a declarat Elena Udrea acum ceva vreme pentru ciao.ro.