Ce dietă urmează Cristina Șișcanu. Soția lui Mădălin Ionescu a topit deja 30 de kilograme

Multă lume se întreabă ce dietă ține Cristina Șișcanu după ce a slăbit văzând cu ochii, ea reușind să scape deocamdată de 27 de kilograme. Mai mult, soția lui Mădălin Ionescu nu are de gând să se oprească aici și va urma și o cură de detoxifiere. Astfel, ea vrea să ajungă la o formă și o greutate de invidiat.

Cristina Șișcanu urmează un nou regim. Mai mult, vedeta a precizat că va începe și un proces de detoxifiere, iar mai apoi va continua cu o dietă bazată pe alimente care să o ajute să mai reducă din greutate.

Soția lui Mădălin Ionescu este hotărâtă să arate din ce în ce mai bine! Cristina Șișcanu nu se mulțumește doar cu cele 27 de kilograme pe care le-a dat jos în ultimele luni. Vrea să ajungă la o formă de-a dreptul de invidiat și, astfel, a dat startul unui nou diete.

Această dietă constă într-o fază de detoxifiere și într-o fază în care va începe să se alimenteze corespunzător, încât să scape și de kilogramele „neprietenoase”.

„Prima etapa presupune detox-ul, apoi urmează un regim alcătuit din toate grupele de alimente, dar care mă va ajuta să scap de kilogramele neprietenoase. Am mai ținut un regim conceput de Sonia înainte de sărbătorile de iarnă și am slăbit 5 kg în două săptămâni și jumătate fără să simt foame sau poftă 😇”, a scris Cristina Șișcanu contul de socializare.

Iată ce regim a ținut Cristina Șișcanu pentru a slăbi 27 de kilograme și a avea o siluetă de invidiat. După cum scrie chiar ea pe blog, micul dejun a început astfel:

„Variante: 35 g cereale integrale +250 ml de lapte 1,5% grasime sau 250 ml de iaurt 2% grăsime SAU 1-2 ouă + 1 avocado 🥑 (sau o legumă) + 75 g de brânză (nu grasă) sau 100 g de ton în suc propriu SAU 50 g carne fiartă SAU o cutie de brânza cottage 2% grăsime + o legumă + 2 felii de pâine integrală. Gustare – maxim 200 g de fruct (nu struguri, nu banană)”, a scris Cristina Șișcanu.

La prânz, Cristina Șișcanu a apelat la alimente pregătite la cuptor sau pe grătar, precum: pui, cartofi, carne de vită, orez sau supă. Variante: 150 g carne de pui sau de curcan sau de vita la grătar sau la cuptor, fără ulei + 200 g salată de crudități fără ulei SAU 200 g de pește la grătar sau la cuptor fără ulei + 200 g de legume (nu cartofi!) la grătar sau la cuptor sau la abur fără ulei SAU 125 g orez sălbatic SAU 300 ml ciorbă/supă (să nu aibă cartofi și nu rădăuțeană) + 50 g de crutoane.

Totodată, soția lui Mădălin Ionescu a optat pentru alimente ușoare la cină. Dintre acestea ea a amintit următoarele variante: Salată asortată cu 200 g de brânză light sau carne (fiartă sau grătar) sau pește (grătar sau la cuptor) bucățele + 10-12 măsline + 125 g legume asortate SAU 200 g de mămăligă + 125 g de brânză (nu grasă!) SAU 135 g penne integrale + brânză rasă light (mozarella). Se bea cafea cu lapte 1,5% grăsime, ceai de soc, ceai verde (fără zahăr) și apă, a mai dat detalii despre dietă Cristina Șișcanu.