Bianca Drăgușanu apariție neașteptată pe Instagram. Vedeta a apărut cu un…

Bianca Drăgușanu a oferit din nou imagini dureroase pentru fanii ei. Vedeta a apărut pe social media cu un c.h.eag de sâ.n.ge la ochi. Imediat fanii acesteia au avut o serie de întrebări, fiind suprinsi de apariția divei.

Blondina a venit însă imediat cu o explicație inedită.

Bianca Drăgușanu, imagini dureroase pe social media
Bianca Drăgușanu le-a arătat fanilor ei de pe Instagram cum se pregătește de filmările pentru un nou proiect. Un lucru le-a atras atenția prietenilor virtuali ai divei. În timp ce se filma, Bianca le-a arătat fanilor ei c.h.eagul de sâ.n.ge pe care îl avea la ochi.

Mai mult, blondina a venit cu o explicație cel puțin bizară. „Aici în ochi am fost ata.c.ată de un dragon. Glumesc…Am voie la ora asta să glumesc. Ori de la oboseală, ori de la tensiune, așa stă situația” a spus Bianca, zâmbind.

Fanii au crezut că a fost din nou bătută
Cu câteva luni în urma vedeta a apărut în public plină de vâ.n.ătăi din cauza bă.t.ăilor încasate din partea lui Alex Bodi, așa că acum, internauții s-au speriat când au văzut-o într-o asemenea stare, crezând, cei mai mulți dintre ei, că scenariul s-a repetat.

“(…). Mi-am asumat, mi-am asumat faptul că am greșit, pentru că am tăcut și am iertat (…). Pozele pe care vi le-am arătat pe Instagram sunt în urma unor vio.l.ențe pentru care eu am depus și o plângere.

Pentru pozele în care am fost s.n.opită în bă.t.aie, am depus și o plângere penală”, a declarat fosta prezentatoare pe IG Story în urmă cu trei luni, când a postat mai multe poze șocante, realizate după agre.s.iunile vi.o.lente la care a supus-o fostul soț, Alex Bodi în vârstă de 37 de ani.

Cât câştigă, lunar, Bianca Drăgușanu
Bianca Drăgușanu vrea să ia viața de la zero, dar se pare că acum este mult mai apropiată de fiica ei, Sofia, motiv pentru care nu poate renunța la micuță și se gândește să se mute împreună, în Dubai.

Cu toate acestea, pentru oamenii de rând ar interveni o problemă destul de mare: taxele de școlarizare din Dubai nu sunt tocmai cele mai prietenoase, însă Bianca știe că ar face față situației cu brio.

La Teo Show, blondina a mărturisit că nu ar fi o problemă pentru ea taxa Sofiei de 10.000 de euro pe an, la școală, din moment ce produce bani cu nemiluita.