Iubita lui Ion Tiriac a lipsit de la ziua de nastere a miliardarului. Ce s-a intamplat intre cei doi

Ion Ţiriac, 82 de ani, a fost pă.r.ăsit de iubita lui mai tânără. Irina Deleanu, 45 de ani, fosta mare gimnastă, nu a mai fost prezenta la ziua de naştere a miliardarului român, sărbătorită la Madrid, pe 9 mai.

Ion Ţiriac a fost pă.r.ăsit de iubita lui mai tânără. Irina Deleanu, fosta mare gimnastă, nu a mai fost prezenta la ziua de naştere a miliardarului român, sărbătorită la Madrid, pe 9 mai. Cei doi erau de nedespartit la momentele importante din viata lor, insa acum, din cate se pare, povestea lor de dragoste a luat sfarsit.

Irina Deleanu este presedintele Federatiei Romane de Gimnastica Ritmica. Omul de afaceri roman o rasfata mereu cu tot felul de cadouri scumpe si flori. In ziua in care Tiriac si-a sarbatorit ziua de nastere la Madrid, pe 9 mai, Irina Deleanu a comentat la Bucuresti, la postul Look TV, finala Cupei Mondiale la gimnastica ritmica. Relatia dintre cei doi s-a racit considerabil in ultima perioada, lucru ce a dus la despartire, scrie ziare.com.

Medaliata cu bronz la Campionatul Mondial de Gimnastica Ritmica din 1992, Irina Deleanu (45 de ani) a crezut ca a gasit dragostea cea mai mare in persoana lui Ion Tiriac, mai ales ca venea dupa trei casnicii esuate. Nu a fost asa si acum este din nou singura. Fosta gimnasta a fost doar un capitol din viata a.m.oroasa a lui Ion Tiriac, care avut multe iubite celebre, printre care, conform presei mondene, s-a aflat si Andreea Marin.