Câți bani a primit Irinel Columbeanu pentru Asia Express. Suma întrece orice imaginație

Apariția lui Irinel Columbeanu la Asia Express poate că a mirat foarte mulți telespectatori. Chiar dacă fostul afacerist susținea că nu este foarte bine pregătit pentru competiția de foc ce pune numeroase vedete la încercare, nu multă lume știe ce sumă colosală a primit pentru a accepta provocarea.

Anul trecut, Irinel Columbeanu apărea la Asia Express în urma unei pedepse pe care a primit-o echipa formată din Radu și Alex Abagiu. Aceștia erau obligați să mai primească un om în echipă, așa că provocarea din competiție s-a dublat pentru cei doi. Conceptul de a avea încă o persoană și a găsi mâncare și mijloace de transport i-a pus în mare dificultate pe concurenți.

Chiar dacă Irinel Columbeanu se arăta extrem de vesel pentru faptul că va apărea în show, acesta știa exact că vor urma câteva probe de foc în care abilitățile sale îl vor salva sau nu. Totuși, banii au reprezentat un motiv extrem de bun pentru fostul afacerist. El a primit o sumă uriașă pentru a apărea la Asia Express, așa că nu a putut să refuze deloc ideea de a deveni vedetă la Antena 1.

Fostul om de afaceri din Izvorani a primit nu mai puțin de 20.000 de euro, astfel că a dat tot ce a avut mai bun pentru a răsplăti telespectatorii cu momente inedite, potrivit Cancan. Din păcate, aventura lui din Asia Express a fost piperată și cu un moment extrem de greu. Nu multe vedete reușesc să facă față tuturor probelor de foc, așa că Irinel Columbeanu a trecut printr-o sperietură de zile mari.

Acesta a suferit un atac de panică, așa că și-a dat seama că nu a venit foarte pregătit pentru a sta alături de concurenții ce au acceptat provocarea. Totul despre ce s-a întâmplat a povestit Alex Abagiu, explicând că fostul afacerist s-a speriat după ce și-a dat seama că nu poate să iasă afară din locul în care se afla.

”S-a trezit noaptea (n.r. Irinel Columbeanu), nu putea să respire, a vrut să iasă afară și a constatat că eram încuiați. Nu se deschideau geamurile, ușa era încuiată, iar dimineața l-am găsit stând pe marginea patului. S-a speriat, nu a mai dormit, dar nu a vrut să ne trezească pe noi.”, povestea Alex Abagiu în trecut.