Avertisment pentru Mihai Morar din partea lui Fulgy: „Cum te plimbi tu în Herăstrău, se plimbă şi…”

Fulgy îl ame.n.inţă pe Mihai Morar. Invitat în emisiunea Xtra Night Show, Fulgy a ţinut să sublinieze faptul că nu este afectat de glumele pe care Mihai Morar le face pe seama sa în matinalul pe care-l prezintă la postul de radio. Şi asta întrucât, după cum susţine artistul, Morar nu ar avea nicio valoare în ochii lui.

Deşi fiul Clejanilor declară că nu este afectat de ironiile moderatorului, totuşi l-a am.e.ninţat pe faţă.

„Doamna moderator Roberta a fost la mine la emisiune la Moft TV şi am dat-o afară, să zicem, pentru că nu aveam nevoie de moderator. Doamna Roberta este cea care l-a învăţat pe Mihai Morar tot ce ştie. Din punctul meu de vedere, el cu Flick şi cu ăla gras (Răzvan Popescu, n. red.), care fac numai glume la radio, sunteţi zero pentru mine. Şi, Mihai Morar, cum te plimbi tu în parcul ăla, în Herăstrău, crede-mă că se plimbă şi cocalarii mei care abia aşteaptă să se ducă la puş.c.ărie. Nu te a.m.eninţ, dar nu-i frumos să râzi tu de mine care eu am master la pian, la muzică clasică”, spune Fulgy.

În urmă cu câteva zile, tânărul în vârstă de 23 de ani a fost prins de oamenii legii, în timp ce se afla la volan sub influența su.b.stanțelor int.e.rzise, moment în care a fost transportat la INML pentru un set de analize amănunțite.