Pepe a trecut peste divorțul cu Raluca Pastramă. Artistul s-a sărutat în văzul tuturor cu noua cucerire

În urmă cu doar câteva luni, Pepe anunța pe contul său de Youtube că urmează să divorțeze de Raluca Pastramă, femeia care i-a dăruit cele două fetițe.

Însă, artistul a declarat că, la momentul actual, se simte pregătit pentru o nouă relație, dar și că își dorește să devină tătic din nou.

„Normal că-mi doresc să mă căsătoresc din nou cu acte. Dacă aș avea o relație, care este extrem de posibilă, până la urmă, poate mai urmează încă un copil, nu ai de unde să știi… Dar ce facem, mă? Ne castrăm? Ne eutanasiem? Dacă așa vrea Dumnezeu! Dar de ce? Dar de ce privezi următoarea iubită, următoarea relație de frumusețea de a avea un copil? Adică eu am deja doi! Ar fi super egoist din partea mea! De ce să nu oferi șansa fiecărei femei din viața ta? Te plimb, te respect, îți fac copii, dar fii cuminte! Fii cuminte și iubește-mă”, a declarat Pepe.

Însă, în ultima perioadă, cântărețul a fost surprins alături de domnișoară misterioasă, la un local de fițe din Capitală. Se pare că relația a evoluat destul de repede între aceștia, căci artistul nu a mai ținut cont de nimeni și a sărutat-o pe noua lui iubită în văzul tuturor.

Șatena care i-a furat inima lui Pepe se numește Yasmine și este de meserie make-up artist. Astăzi, cei doi s-au prezentat la un eveniment monden, iar mai tot timpul au stat îmbrățișați și s-au sărutat. Chiar dacă Pepe nu a confirmat relație, se vede cu ochiul liber că există ceva între cei doi.