Pepe, declarații recente despre noua lui iubită, după o plimbare cu mașina

Pepe a fost surprins de paparazzi pe străzile din Capitală, unde era în mașină cu noua sa iubită, așa cum ne-a lăsat să credem, chiar dacă nu a confirmat cu adevărat acest lucru.

Pepe a fost surprins de paparazzi pe străzile din București și a ținut să le transmită câteva cuvinte, prin intermediul rețelelor de socializare administrate de el. Într-un mod ironic, el ține să-i atenționeze pe curioși despre faptul că ar fi într-o relație și și-ar dori să fie contactat telefonic pentru informații cu privire la acest aspect, nu să fie urmărit în trafic de presă.

„Am tot apărut în presă și am fost sunat de jurnaliști dacă sunt într-o relație cu o fată pe nume Yasmine. Deci chiar nu știu. Pe bune, te duci într-un club, te săruți și tu cu cineva și pac știre, poate că nu e cazul. Sunt liber să fac ce vreau”, spune el pe rețelele de socializare, în timp ce se afla în mașina personală alături de posibila sa iubită. Prin această declarație ironică, el a dezvăluit indirect faptul că este adevărat și cei doi ar forma un cuplu.

Supărat puțin pe paparazzi care îi urmăreau în trafic, el i-a pozat și a vrut să le dea un interviu.

„Voiam să le dau interviu. Am văzut cum încercau să mă prindă în trafic să facă poze de paparazzi. Mai bine mă sunau. Eventual chemau și o gagică să facem poze, mă lasai?”, mai spune el, cerându-i voie tinerei.