Oana Roman, schimbare totală de look. Cum a apărut vedeta pe rețelele de socializare

Oana Roman a publicat pe rețelele de socializare o fotografie unde a apărut cu o perucă gri care i-a schimbat în totalitate înfățișarea. Vedeta a făcut totul public, iar fanii au reacționat imediat.

Oana Roman continuă seria de transformări cu care și-a obișnuit fanii, iar de curând, fiica lui Petre Roman a publicat o imagine în care a apărut total schimbată la nivelul părului. Vedeta, care este foarte activă pe rețelele de socializare, și-a uimit din noul urmăritorii cu o perucă specială, de culoare gri sau blond-cenușiu.

Este cunoscut faptul că Oana a intrat de ceva vreme într-o perioadă a transformărilor, atât din punct de vedere fizic, cât și a vieții personale. Vedeta arată mai bine ca niciodată și reușește de fiecare dată să se întreacă pe sine însăși. Iată că, a simțit nevoia de o schimbare radicală la nivelul capului și a vrut să vadă cum îi stă cu o perucă extravagantă, care i-a pus în evidență trăsăturile frumoase.

Fanii au reacționat imediat și i-au transmis mai multe mesaje, recompensând-o totodată și cu foarte multe aprecieri.

Alături de fotografie, Oana a ținut să scrie și câteva cuvinte: „Neața! Să avem o săptămână frumoasă. Poate scăpăm de ploi si vine vara mult așteptată!”, a scris ea.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by oana roman (@oanaromanelisei)