Cum arăta Mirela Vaida Boureanu în tinerețe. Cu cine seamănă prezentatoarea emisiunii Acces Direct

Mirela Vaida, fostă Mirela Boureanu are o carieră importantă în spate. Vedeta a devenit celebră mai întâi datorită talentului muzical. Prezentatoarea Acces Direct a făcut parte din trupe de muzică pe vremea când avea puțin peste 20 de ani.

Îndrăgita prezentatoare a emisiunii „Acces Direct” a fost de-a lungul timpului prezentatoarea și prezentatoarea show-urilor „Mireasă pentru fiul meu” și „Totul pentru dragoste”. Mai mult, vedeta este și actriță și în 2018 am putut s-o vedem în musicalul de succes „Mamma Mia”.

La începuturile sale în carieră, Mirela Vaida a cântat în două trupe de fete. În 2003 a cântat în trupa Ho-Ra, iar în 2004 în trupa “D’Or. Tânăra blondă îmbrăcată sumar de atunci a devenit o femeie puternică ce și-a păstrat frumusețea și senzualitatea acum. De talentul și dezinvoltura de atunci, a dat dovadă și recent, când a participat la Te cunosc de undeva!

Mirela Vaida a povestit în urmă cu câțiva ani că a apărut prima dată pe micile ecrane pe vremea când era la liceu.

„Prima-prima apariţie la TV a fost în clasa a IX-a, la un post local din Iaşi, când trebuia să cânt live o melodie. Îmi amintesc şi acum că s-a dat stop de câteva ori, din cauza faptului că nu mă puteam aduna de emoţie. Prima apariţie ca moderator TV a fost în toamna lui 2004 şi a fost alături de Cosmin Seleşi, la cârma unui matinal. Acolo am înţeles ce înseamnă live-ul, dar şi multe alte lucruri ce s-au dovedit a-mi fi extrem de utile mai târziu”, a declarat Mirela Vaida.

În 2007, Mirela Vaida juca în musicalul Chicago.

În 2011, îndrăgita Mirela Vaida susținea recitaluri la evenimente fastuoase, cu eleganța pe car eși-a păstrat-o tot timpul, dar și cu senzualitatea de care a dat dovadă încă d ela începutul carierei muzicale.

Cu părul creț, zâmbetul cuceritor, vocea melodioasă și atitudinea ei, Mirela Vaida a intrat rapid în sufletul publicului.

Născută în data de 16 martie 1982 la Târgu Frumos, vedeta are în prezent vârsta de 39 de ani. Mirela a absolvit Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA) din București și Facultatea de Drept din cadrul Universității București, s-a specializat apoi cu un Master în Dreptul Comunității Europene în cadrul Facultății de Drept a Universității București, un an mai târziu, aceasta a mai făcut un master, de data aceasta în Comunicare și Relații publice, din cadrul Facultății de Comunicare și Relații Publice. De asemenea, prezentatoarea este iubitoare a muzicii și a participat și la Eurovision.

Mama Mirelei Vaida, Elena Bpureanu ține evidența fotografiilor cu fiica ei, iar una dintre imaginile care se regăsesc pe contul de Facebook al femeii o înfățișează pe vedetă purtând roba de absolvire a facultății.

Mirela Vaida și mama ei, Elena Boureanu seamănă ca două picături de apă. Ochii verzi, privirea, forma feței și zâmbetul sunt aproape în oglindă într-o fotografie publicată anul trecut de mama vedetei.