Oana Zvoranu o critica din nou pe Oana Roman

Oana Zavoranu o ataca iar pe Oana Roman. Actrita a postat o imagine de pe profilul de Instagram al sotiei lui Marius Elisei. Bruneta a remarcat ca imaginea respectiva ar avea retusari.

Actrita a primit poza de la un fan si a vrut sa o arate tuturor.

Oana Zavoranu sustine ca Oana Roman exagereaza in fotografiile sale cu luminile si umbrele. Vedeta a incercuit zonele unde aceasta ar fi photoshopat poza, demonstrandu-le fanilor ca fiica Mioarei Roman apeleaza la astfel de trucuri.

Oana Zavoranu, un nou atac la adresa Oanei Roman

Oana Roma a oferit un sfat unei fane despre cum sa gaseasca fericirea in viata.

„Viata e frumoasa daca ti-o faci frumoasa si traiesti asa cum simti”, a scris Oana Roman fanei sale.

Oana Zavoranu nu s-a putut abtine si a comentat respectiva imagine in stilul ei caracteristic. „Bai, nene, Piggy de la atatea lumini si umbre se ”usuca” pe picioare”.

Oana Zavoranu o critica pe Oana Roman pentru ca o acuza de ipocrizie spunand ca nu este nici pe departe asa cum se afiseaza pe retelele de socializare.

Conflictul dintre cele doua vedete a reizbucnit anul trecut. Oana Roman a facut cateva remarci dure la adresa Oanei Zavoranu in emisiunea lui Catalin Maruta.

„Mult prea agresiva, branza buna in cel mai prost burduf de caine”, a fost declaratia care a repornit conflictul dintre cele doua.

De-a lungul timpului, Zavoranca a spus ca Oana era mereu geloasa pe ea. A spus ca inca de pe vremea cand era cu Pepe nu o suporta. Actrita e convinsa ca Oana Roman il placea in secret pe Pepe, dupa care ar tanji si in ziua de azi.