Pe Andreea Mantea o știe toată România, dar uite ce soră are

Andreea Mantea este una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune din România, care a ținut multă vreme paginile ziarelor. A avut, de-a lungul timpului, mai multe proiecte tv și s-a remarcat întotdeauna într-un fel sau altul. Puțini sunt cei care știu că Mantea are o soră care deși îi seamănă fizic, nu are nicio legătură cu lumea mondenă și în general cu viața publică din România.

Sora Andreei Mantea se numește Lavinia Mantea și este femeie de afaceri. Lavinia activează în domeniul imobiliarelor și are o carieră de succes. Cele două au o relația frumoasă și se vizitează cât pot de des.

Lavinia are 35 de ani, locuiește tot în București unde se ocupă de agenția imobiliară pe care o deține.

Cum și-a început Andreea Mantea cariera în televiziune
Andreea Mantea a absolvit Facultatea de Relații Financiar Bancare Interne și Internaționale și, în ciuda faptului că nu are studii de televiziune, și-a început cariera în rolul de asistentă al matinalilor Răzvan și Dani.

După ce am intrat pe făgaşul castingurilor, am descoperit o lume nouă, fascinantă: cunoşteam oameni interesanţi, de la care, când am început să apar în reclame şi videoclipuri, am prins ce şi cum înseamnă să fii regizor. Când a fost vorba să dau la facultate, am vrut sa-mi depun dosarul la UNATC, la actorie. Numai că tata nici n-a vrut s-audă de-aşa ceva. Mi-a zis că nu vrea să crească o m.uri.toare de foa.me, spunea Andreea Mantea într-un interviu mai vechi.

Viața Andreei Mantea s-a schimbat odată cu participarea la emisiunea Burlăcița de la Antena 1 unde l-a cunoscut pe Cristi Mitrea cu care a avut o relație frumoasă și tu.multoasă totodată. Vedeta a rămas însărcinată și are acum un băiețel de șase ani extrem de frumos și inteligent.

Andreea este împlinită și pe plan sentimental, pentru că trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu un producător tv. Vedeta nu vorbește în public despre iubitul ei, dar nu se ferește să spună că este o femeie fericită.