Cum au fost pozați pe străzile din Cluj-Napoca Elena Udrea și Adrian Alexandrov. Gestul făcut de logodnicul ei

Elena Udrea și Adrian Alexandrov trăiesc o poveste de dragoste de mai mulți ani. Au devenit părinți în 2018, au o fetiță pe nume Eva Maria. Cei doi au atras atenția acum, au fost surprinși pe străzile din Cluj-Napoca.

Fostul politician se dedică de o bună perioadă de timp familiei, în special fiicei sale.

Eva Maria va împlini chiar în toamna aceasta trei ani. Nici relația cu logodnicul nu o neglijează, Elena Udrea și Adrian petrec mult timp împreună, călătoresc în doi.

Recent, cei doi au fost pozați pe străzile din Cluj-Napoca. Se țin de mână și se poate observa cu lejeritate că au zâmbetul pe buze.

Adrian Alexandrov se pare că a făcut și un gest de iubire, i-a luat logodnicei sale un buchet de flori roz. Amândoi sunt îmbrăcați elegant, ea poartă un maiou negru, pantaloni crem și sandale cu toc de la brandul Gucci, în timp ce el a îmbrăcat o cămașă albă, o pereche de blugi și pantofi maro.

Imaginea a fost postată pe Instagram chiar de către Adrian Alexandrov.

Elena Udrea și Adrian Alexandrov au fost de curând într-o vacanță în Grecia. Acolo, cei doi îndrăgostiți au luat cina la unul dintre cele mai cunoscute restaurante, chiar la apus.

„Este o relație frumoasă, puternică, nu doar prin faptul că avem un copil, ci și pentru că s-a consolidat printr-o experiență grea pentru oricine. Adrian a făcut față neașteptat, mai bine chiar decât alții cu mai multă experiență de viață. Aș zice că este ca și când ar fi făcut armata, dar nu in garnizoană, ci direct pe front.

Este un tată minunat, implicat, prea implicat chiar, și care o iubește enorm pe Eva. Ne place să facem lucruri împreună, să avem planuri care acum o includ și pe Eva. Este o persoană loială, pe care poți conta.”, a declarat Elena Udrea acum ceva vreme pentru ciao.ro.