În ce ipostază s-a fotografiat Gina Pistol cu fiica sa, Josephine. Fanii vedetei au fost încântați

În weekend, îndrăgita prezentatoare TV Gina Pistol a publicat o imagine cu fiica sa, Josephine, iar fanii au fost pur și simplu încântați. Amintim că din 9 martie, când s-a născut fetița lor, Smiley și Gina Pistol, trăiesc cea mai frumoasă perioadă a vieții lor. Cei doi au devenit părinți pentru prima dată și experimentează noi sentimente și trăiri. Însă, încet-încet, Gina Pistol s-a obișnuit cu rolul de mamă, astfel că i-au mai dispărut din temerile pe care le avea în primele săptămâni după naștere.

În urmă cu o lună, Smiley și Gina Pistol și-au botezat fiica, iar cei doi părinți au fost destul de discreți cu privire la marele eveniment. Atunci au participat doar prieteni apropiați ai celor doi și toată lumea a fost încântată de cum au decurs lucrurile. Acum, proaspăta mămică a devenit mai încrezătoare și a emoționat pe toată lumea cu o postare pe rețelele de socializare. Aceasta s-a pozat într-o ipostază inedită cu fiica sa, Josephine, și a adunat mii de aprecieri.

Iubita lui Smiley, Gina Pistol, s-a fotografiat duminică alături de Josephine, în timp ce o săruta afectuos pe cap. „Nu prea mai am poze în care sunt doar eu, toate-s cu ea”, a scris blondina în dreptul imaginii ce a stârnit emoție.

Proaspăta mămică apare în noua fotografie postată alături de fiica ei, Josephine, care are acum 4 luni și jumătate. Cele două stau pe o pătură roșie de picnic, undeva la soare pe un deal, într-un peisaj montan superb. Gina poartă o cămașă albă de in și o pereche de pantaloni bej de in, în timp ce micuța are un tricou albastru.

Fanii i-au scris vedetei doar comentarii de apreciere: „A fost ziua mea joi, dar tot numai despre ea a fost ❤️ and i wouldn’t have it any other way 🥰 / Pentru ca ea este totul 🥰❤️ / Sunteți frumoase!❤️”, sunt o parte dintre reacțiile la postarea Ginei Pistol.

Gina Pistol a adus-o pe lume pe Josephine în luna martie. Ulterior, Gina Pistol recunoaște că i-a fost dificil pe alocuri să-și îndeplinească rolul de mamă.

„Pentru mine, primele două săptămâni au fost foarte grele. Nu vreau să par mama perfectă pe Instagram, nu am de gând să fac asta și nici nu o voi face niciodată. Nu-mi dădeam seama ce mi se întâmplă. Tot ce citisem în cele nouă luni de sarcină, tot ce mi s-a spus la spital de către moașă, de către asistente… Am pășit în casă și am uitat tot… (…) Pentru mine a fost greu. Te uiți în oglindă și nu te regăsești deloc. Este dureros când plânge și nu știi ce să faci ca să îi alini suferința și să nu mai plângă așa. Toate lucrurile astea adunate m-au epuizat fizic și psihic”, a povestit vedeta.

În timpul sarcinii, de altfel, Gina Pistol a ajuns la 80 de kilograme, dar la o lună după a scăzut la 65.

„Nu cred că am slăbit foarte mult. Ajunsesem, dar rămâne între noi, la aproape 80 de kg. Iar acum, după 5 săptămâni și câteva zile, am 65 de kg. Dar, la fel, rămâne între noi. Nu am timp acum și nici nu cred că am voie să fac mișcare. Dar când o să mă mai eliberez o să-mi organizez mai bine timpul și o să mă apuc de mișcare”, a spus blondina.