Loredana Groza, într-o bluză mult prea decoltată. Reacția fanilor: „Cum să te pozezi în așa hal?”

Loredana Groza atrage din nou atenția asupra sa cu cele mai recente imagini postate pe rețelele de socializare. Cântăreața în vârstă de 51 de ani s-a pozat într-o bluză foarte decoltată, iar fanii ei nu s-au abținut și au reacționat.

Vedeta s-a plâns de cald pe Facebook și Instagram așa că s-a deschis la bluză, și-a scos în evidență decolteul.

„Oh, e atât de cald”, a notat Loredana Groza în dreptul fotografiilor în care apare îmbrăcată într-o cămașă portocalie, transparentă.

Zeci de mii de like-uri a strâns postarea aceasta pe Instagram și Facebook. Fanii au reacționat cu aprecieri și comentarii. Unii au lăudat apariția ei, alții au criticat-o.

„Ești o femeie frumoasă. Și, în primul rând, o artistă. Păcat de vorbele răutăcioase ale altor persoane. (…)

Ești o femeie foarte frumoasă, dar ești mai apreciată dacă faci ce te-a consacrat, adică să cânți… decât să îți arăți decolteul.

(…) Cred că e o femeie nefericită, singură! Păcat! Dar are una din cele mai bune voci de la noi! (…)

Cât de disperată să fii, încât să te pozezi în așa hal!? Horror. (…)

Bravo Lori! Ai ce arăta! Nu ca celelalte că sunt la cură de vezi numai oase la ele!”, sunt câteva dintre comentariile apărute pe pagina de Facebook a Loredanei Groza, care a spus recent adevărul despre operațiile estetice.

Tot în mediul online, vedeta a dezvăluit că weekendul l-a petrecut pe litoral. A îmbrăcat o ținută albă din cap până în picioare și și-a lăsat la vedere abdomenul.