Imagini rare, de familie, cu Codin Maticiuc. Iubita actorului și cei doi copii ai lor sunt în centrul atenției

Codin Maticiuc e prezent destul de des pe micul ecran, e invitat în diverse emisiuni de televiziune. Acesta vorbește despre proiectele sale, dar foarte rar aduce în discuție viața lui de familie. Iată că, recent, a făcut publice imagini în care apare alături de cele mai dragi persoane din viața lui.

Pe Instagram, Codin Maticiuc a publicat mai multe fotografii realizate vara aceasta pe litoralul românesc. Apare alături de Smaranda, fiica lui. În altele, familia s-a reunit.

Actorul e fotografiat cu fiica lui în brațe, iar lângă el e iubita lui, dar și fiul pe care aceasta îl are dintr-o relație anterioară. Codin Maticiuc și Ana, cea care îi este iubită de câțiva ani, apar foarte rar împreună. Ea este o fire discretă, nu a mers în nicio emisiune de televiziune până acum, nici interviuri nu a oferit.

În cadrul Galei Premiilor Gopo 2021, unde „Colectiv” a fost desemnat cel mai bun film, Codin Maticiuc a făcut declarații despre viața lui profesională, despre filmul pe care-l va lansa în toamna aceasta.

„Urmează acum, în toamnă. Lansez un film, făcut exact înainte de pandemie, înainte să se închidă tot. E o comedie care se numește Investitorii. E extraordinară, o să fie o comedie delicioasă. Noi am închis cinematografele cu Miami Bici, cumva și la propriu, și la figurat, dar le deschidem cu Investitorii, un nou film românesc.

Joc eu, Cosmin Natanticu, Andrei Matei în rolurile principale. Iura Luncașu va fi regizor, iar Alex Coteț, care a scris cu mine la Miami Bici, a scris și aici, Anca Truță, care a produs Miami Bici, e și ea, deci suntem cam aceeași echipă”, a spus Maticiuc.