În ce relații este Anamaria Prodan cu primul soț. Cine e tatăl fiicelor ei: „N-au știut nici mama, nici copiii că am divorțat”

Nu este niciun secret că Anamaria Prodan este la al doilea mariaj, cu Laurențiu Reghecampf. Impresara a mai fost căsătorită timp de 9 ani cu un alt bărbat. Cine a fost primul ei soț și cum se înțelege la momentul actual cu tatăl celor două fete ale sale.

Cine este primul soț al Anamariei Prodan. Înainte de a de căsători cu Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan a fost măritată timp de 9 ani cu un alt bărbat.

În perioda 1998-2007, primul soț al Anamariei Prodan a fost baschetbalistul Tibi Dumitrescu. El este și tatăl fetelor sexy-impresarei: Rebecca, în vârstă de 21 de ani și Sarah, în vârstă de 20 de ani.

Anamaria Prodan și-a cunoscut primul soț în urmă cu 22 de ani în România, la o discotecă. Totuși, Tibi Dumitrescu locuia în Statele Unite. Astfel, cei doi și-au unit destinele peste ocean, iar fetele lor s-au născut tot în America.

Primul pas în relație l-ar fi făcut chiar Anamaria Prodan și cei doi au devenit un cuplu la o săptămână de când s-au cunoscut.

‘Ne-am cunoscut în 1998, în discoteca Vox Maris din Bucureşti. Ea a făcut primul pas şi într-o săptămână am devenit un cuplu. Ne-am continuat povestea de dragoste în America.

Ne-am oficializat relaţia pe 1 septembrie, în statul Pennsylvania, SUA, pentru că eu aveam cetăţenie americană. Ana s-a mutat cu mine în New Jersey, unde în acea perioadă jucam baschet la colegiul Montclair State University’, a declarat la un moment dat Tibi Dumitrescu, primul soț al Anamariei Prodan.

Anamaria Prodan și Tibi Dumitrescu au decis să pună capăt mariajului, după 9 ani, în anul 2007. Cei doi și-au dorit să țină totul secret la acel moment.

Anamaria Prodan a povestit în urmă cu ceva timp despre discuțiile pe care le-a avut cu primul soț în urmă cu mai bine de 13 ani.

‘Eram divorţată, nu ştia nimeni, nici mama, numai eu şi soţul meu şi am vorbit amândoi ce e mai bine pentru fete? Să le aducem în România (n.r. erau stabiliţi în SUA), la şcoala americană şi să începem o afacere în România, pentru că nimeni nu voia să stea fără copii.

Noi am stat în aceeaşi casă, Tibi Dumitrescu e sufletul meu şi cel mai bun prieten pe care îl am. Am stat aşa împreună, am pus lucrurile la punct şi am zis că nimeni de pe acest Pământ nu trebuie să afle că am divorţat, nici măcar copiii. Am hotărât ca în momentul în care găsim ceva serios ca relaţie şi ne hotărăm să ne recăsătorim, atunci le vom prezenta copiilor şi o să meargă fiecare la casa lui’, a povestit Anamaria Prodan pentru Telekom Sport.

Atât Anamaria Prodan, cât și primul soț și-au refăcut viața după divorț. În vara anului 2008, impresara s-a căsătorit cu Laurențiu Reghcampf, iar Tibi Dumitrescu s-a recăsătorit.