Cine este femeia pe care Nicolae Ceaușescu o iubea în taină

Despre amanții Elenei Ceaușescu s-a tot vorbit, însă cât de fidel i-a fost dictatorul nevestei sale? Cine este femeia pe care Nicolae Ceaușescu o iubea în taină și ce plan diab.olic a pus la cale „savanta de renume mondial” pentru a-și pede.psi soțul.

Erau întâia familie e României, un exemplu pentru întreaga populație, însă, în spatele ușilor închise, realitatea era cu totul alta. Încă din anii comunismului se vorbea despre escapadele amo.roase extracon.jugale ale Elenei Ceaușescu. Se pare că nici dictatorul nu era un soț exemplar. Cu toate astea, nu putem vorbi despre femeile lui Nicolae Ceaușescu, ci doar despre una pe care se pare că a iubit-o în secret.

Însă privirile admirative ale bărbatului care nu rămânea indiferent când vedea o femeie frumoasă nu treceau neobservate și netaxate de soția sa. Dictatorul ar fi fost fermecat de o tânără superbă, ce a ajuns una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi din țară.

Om simplu, născut și crescut la țară, Nicolae Ceaușescu avea o slăbiciune pentru cântărețele de muzică populară. Femeia pentru care Nicolae Ceaușescu ar fi dezvoltat o pasiune secretă ar fi chiar Matilda Pascal Cojocărița, o artistă renumită a zilelor noastre. Artista avea doar 21 de ani când, în 1979, a câștigat echivalentul unui titlu „Miss România” de astăzi, construindu-și apoi o carieră în muzică.

Elena Ceaușescu nu era fidelă, dar era foarte geloasă și răzbu.nătoare. Probabil îi era greu să își audă soțul lăudând o altă femeie, mai ales una mai tânără și mai frumoasă decât ea. Se pare că dictatorul spunea despre Matilda Pascal că ar fi fost o „comoară națională cu voce de privighetoare”.

Dându-și seama de simpatia soțului ei pentru ea, Elena Ceaușescu a fost făcut tot ce i-a stat în putință pentru ca aceasta să nu participe la petrecerile pe care le organizau.

„Acesta a fost motivul pentru care nu a fost de acord că Matilda să fie prezența la vreo petrecere de-a lor. Știu că la un moment dat, Ceaușescu s-a întâlnit cu Matilda la postul național și i-a sărutat mâna. Elena a făcut crize de gelozie zile întregi. Începuse să simtă ură pentru Cojocărița”, a declarat ulterior în presa centrală un apropiat al artistei.

Probabil nu vom afla niciodată dacă între marea artistă și Nicolae Ceaușescu a fost ceva mai mult decât o admirație din partea bărbatului, în condițiile în care aceasta nu dorește să vorbească despre acea perioadă din viața sa.