Florin Pastramă, umilit la TV de propria soție: „Mie nu-mi place să ies oricum cu Florin”

Brigitte și Florin Pastramă formează unul dintre cele mai efervescente cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au chiar și un reality show în care expun în fața celor de acasă ipostaze din viața lor privată.

Recent, într-unul dintre episoadele emisiunii, Brigitte nu s-a putut abține și și-a umilit soțul la televizor, din cauza unei schimbări de look la care acesta a apelat.

Soția lui Florin Pastramă a fost întotdeauna atentă la aparițiile sale și a pus mereu preț pe fizic. De aceea, bruneta a considerat că este cazul să îi facă o remarcă și partenerului ei, care și-a schimbat recent look-ul.

Astfel, Brigitte și-a spus sincer părerea despre modul în care soțul ei și-a aranjat părul și chiar l-a pus pe acesta într-o situație jenantă, fără să îi pese că se află pe micile ecrane și sunt urmăriți de o mulțime de telespectatori: „Tu să te duci să-ți aranjezi freza asta, că parcă ești un cocostârc. Vreau și eu freza aia frumoasă!”, i-a spus Brigitte lui Florin Pastramă, în noul sezon al reality show-ului în care sunt protagoniști.

Brigitte recunoaște că vrea ca soțul ei să aibă apariții de senzație, mai ales atunci când merg împreună undeva.

De aceea, bruneta a explicat că este foarte atentă la toate schimbările pe care Florin le face în legătură cu aspectul lui fizic, mai ales în ceea ce privește podoaba capilară: „Mie nu-mi place să ies oricum cu Florin.

Trebuie să-și facă freza aia pe care i-o făceam eu la început, dar a învățat să și-o facă și el pe parcurs.”, a mai adăugat afacerista, în cadrul aceluiași show tv.