Imagini din casa lui Dani Oțil. A schimbat 17 chirii până a ajuns aici!

Dani Oțil locuiește de peste 10 ani în casa din Corbeanca, după ce a schimbat 17 chirii de când a venit în București. Dani Oțil a pregătit, împreună cu Gabriela, și o camera spectaculoasă a copilului ce va veni curând în viețile lor. Iată cum arată casa lui Dani Oțil!

Casa lui Dani Oțil este casa în care vedeta Antena 1 și soția lui sunt fericiți, casa la care a visat în perioada în care a stat în chirie, în garsoniere micuțe, pentru că doar atât și-a permis la vremea aceea. Fericit în casa lui cu etaj din Corbeanca, Dani a păstrat o cameră goală, de 10 ani de când locuiește acolo, care abia acum și-a găsit un rost: a fost transformată în camera copilului ce vine în curând pe lume.

După copilăria din Reșița într-un apartament mic, 17 chirii schimbate de-a lungul anilor, în București și Timișoara, și după ce a locuit într-o garsonieră cumpărată cu credit bancar, a ajuns în Corbeanca.

În casa de la Corbeanca, prezentată de Dani Oțil pentru Lovedeco.ro, se reorganizează totul pentru primirea celui mai așteptat membru al familiei, fiul său și al Gabrielei Prisăcariu.

„Acasă poți să-i spui locului ăluia la care visezi după primele trei zile de vacanță. Sau când ești plecat în oraș și ai o zi mai lungă, să vrei să ajungi acasă la răcoarea ta, mirosul tău, căldura ta. Locul ăla unde să fii ca telefonul pus la încărcat’, descrie Dani din confortul propriului acasă.

Drumul de la garsonieră la casă nu a fost în plan. Într-o perioadă în care dorea să-și cumpere un avion ultraușor și chiar strânsese o parte din bani, Răzvan Simion, partenerul lui din emisiune, tocmai se mutase în jumătate de duplex din Corbeanca. Și i-a propus să cumpere cealaltă jumătate a duplexului. După ce Dani a spus nu, a tras și niște sfori printre prieteni, „La un șpriț au scos în evidență faptul că aș fi fost primul prost de planetă cu o garsonieră cumpărată în franci elvețieni, deci a băncii, dar care are avion’, își aduce el aminte pentru sursa mai sus menționată.

Răzvan Simion a umblat după adeverințe, i-a depus dosarul pentru un al doilea credit și a negociat la prețul casei până au ajuns să fie vecini. Apoi a început renovarea. Casa nu mai fusese locuită înainte, dar finisajele erau deja deteriorate. Cu foaie și pix în mână, a luat fiecare etaj și l-a desenat până a ajuns la o formă finală, care se păstrează și azi.

A recompartimentat anumite zone, cum ar fi debaraua din open space-ul de la parter, căreia i-a spart pereții ca s-o transforme într-un dressing ascuns. A desenat și câteva dintre piesele de mobilier, iar pe celelalte le-a căutat cu răbdare și atenție, a povestit Dani pentru lovedeco.ro.

Subsolul proiectat inițial pentru a cuceri fetele, cu un cinematograf pentru doi, a fost transformat în cameră de gaming, o destinație mai potrivită pentru noul statut, de bărbat însurat, al lui Dani.

Iar singura cameră care a stat goală timp de zece ani se va transforma în camera copilului. Pereții au fost îmbrăcați deja într-un tapet cu motive din savană, iar mămica Gabriela a pregătit pătuțul, masa de înfășat și un fotoliu comod pentru alăptat.

Dani Oțil spune că este foarte mândru de alegerile în materie de mobilier pe care le-a făcut în urmă cu 10 ani. Este vorba despre o canapea foarte comodă, o masă din lemn masiv, măsuța de cafea montată pe câteva elemente de la o drezină, dar și despre blatul de la bucătărie sau despre rafturile folosite pentru a compartimenta livingul.

„Eu când mi-am făcut casa am avut trei fetișuri. Unu să am încălzire în pardoseală cum am văzut la niște bogați acum 10 ani la casă. (…) Fetișul doi să am cinema în pivniță, dar nu l-am folosit de doi ani. (…) Mi-am luat un panou electric, face reclamă la televizor, e o chinezărie infectată și l-am montat în baie lângă duș și am tot timpul cu două grade în plus în baie. (…)

Cei mai bine cheltuiți bani de când m-am mutat la casă. Costă foarte puțin, singura mea frică e să nu ia foc, pentru că e o chinezărie, dar încălzește obiectele, nu aerul’, povestea Dani Oțil acum ceva timp.