Mădălin Ionescu, dezvăluiri fără perdea din intimitate

Prezentatorul tv a dezvăluit detalii mai puțin cunoscute din viața personală și din căsniciile prin care a trecut.

Cu toate că se bucură de notorietate în spațiul public și are o carieră impresionantă în televiziune, Mădălin Ionescu a încercat să își tină viața privată departe de ochii presei și să nu ofere prea multe detalii despre experiențele prin care a trecut.

Recent, totuși, în cadrul unei sesiuni de întrebări primite pe contul personal din partea celor care îl urmăresc, jurnalistul a dat cărțile pe față și a răspuns unor întrebări incomode, referitoare la intimitatea sa.

Mădălin Ionescu nu este adeptul expunerii vieții private în mediul online, însă de această dată și-a spus părerea cu privire la un subiect inițiat de unul dintre urmăritorii săi. Prezentatorul tv a fost întrebat care aspect este mai important într-o relație, dintre partea materială și cea intimă, și a oferit imediat un răspuns, pe care a dorit să-l și argumenteze.

Soțul Cristinei Șișcanu a subliniat că viața intimă a unui cuplu depinde de mai mulți factori și mai ales de sentimentele pe care cei doi parteneri le au unul pentru celălalt, însă banii pot ajuta uneori la „întreținerea atmosferei”: „Ar fi absurd să ajungem la concluzia că…cu cât banii sunt mai mulți, cu atât s***l este mai de calitate. Evident că partea intimă a unei relații ține în primul rând de un amalgam de elemente chimice, biologice, afective și de comunicare…

A… mai e și capacitatea celor doi de a se completa reciproc, de a investi unul în celălalt și de a nu căuta decât binele reciproc. Dacă ții cont de toate aceste „ingrediente”…s***l poate fi o bucurie reală, constantă. Banii vin în completare, ajută la întreținerea atmosferei!”, a mărturisit Mădălin Ionescu, pe contul lui de Instagram.

Fanii nu au ocolit nici subiecte legate direct de căsnicia jurnalistului, așa că i-au adresat prezentatorului o întrebare destul de incomodă, întrebându-l cât a durat cea mai lungă partidă de amor cu soția lui, Cristina.

Surprins, Mădălin a oferit un răspuns sarcastic, care a trezit numeroase reacții pe rețelele de socializare: „Pe bune?… 11 ani. din 2010, de când am început relația, până acum.”, a adăugat vedeta de televiziune.