Monica Tatoiu, casa de 2,5 milioane EURO. Cum arata palatul cu 9 dormitoare

Cunoscuta femeie de afaceri Monica Tatoiu are o vilă impozantă, evaluată la 2,5 milioane de euro, și care arată ca un adevărat palat. Locuința vedetei este una dintre cele mai securizate din capitală. La interior, vila este amenajată cu mult bun gust, având multe lucruri de valoare dar și mobilă veche. Totodată, și grădina a fost atent concepută încât a devenit o oază de liniște.

Monica Tatoiu trăiește într-o locuință impozantă, situată în centrul Capitalei și care valorează 2,5 milioane de euro. Locuința este precum o oază de liniște. Este înconjurată de o grădină mare, cu flori, iar pe alocuri ai putea fi întâmpinat de broaște țestoase. În interiorul casei pare că pătrunzi în trecut, dar unul grațios, datorită lucrurilor valoroase și mobilei veche de calitate. Aici, la intrare, te poate întâmpina o pisică neagră a Monicăi Tatoiu și tot în casă găsești o iguană, într-un loc amenajat special.

Vila familiei Tatoiu este construită pe două niveluri şi dispune de un sistem de alarmă foarte complex. Camerele video din exterior surprind fiecare intrare, inclusiv cea din garaj, aşa că nimeni nu se poate apropia de o uşă fără să fie filmat. Monica Tatoiu şi partenerul său de viaţă, Victor Tatoiu, trăiesc într-o vilă concepută după cle mai noi tehnologii în domeniu.

Aceasta are sisteme de încălzire care topesc zăpada chiar sub asflat, în fața garajelor şi a scărilor exterioare. Monica Tatoiu a cumpărat terenul în anul 1996, în acest loc fiind atunci o groapă de gunoi, fără trotuar, canalizare sau electricitate. Victor Tatoiu s-a străduit să facă din casa una din cele mai inteligente.

Locuința soților Tatoiu are nouă dormitoare, iar decorarea acesteia a fost făcută cu mult bun gust. Monica Tatoiu este de părere că orice locuință trebuie să aibă și unele elemente decorative din trecut, pentru a avea o atmosferă aparte. Aceasta trebuie să facă legătura între trecut, prezent și viitor. Tot în vila sa de lux, Monica Tatoiu are o colecție de păpuși, obiecte de valoare, cumpărate din străinătate, dar și o mulțime de poze.

„Nu încercați să cumpărați mobilă nouă. Asta am explicat și fiului meu. Miezul casei trebui să fie o legătură între trecut, prezent și viitor. Am o colecție foarte mișto de păpuși, cumpărate din SUA. Nu aruncați lucrurile de la bunica. Măcar câteva, păstrați-le… o ceașcă de cafea”, a spus Monica Tatoiu.

Vila de lux a Monicăi Tatoiu este construită pe două niveluri și are un sistem complex de alarme și camere de supraveghere. Atunci când a construit casa, Victor Tatoiu și-a propus să ridice o casă dotată cu tot ce este necesar, având în vedere că la acea vreme mulți români încă nu dispuneau de o construcție modernă.

„Casa este în permanentă conectată şi monitorizată de o firmă de securitate şi avem posibilitatea să o vedem din orice parte a lumii, prin Internet. Eu pot să controlez în fiecare secundă cine este în casa sau afară pentru ca toate camerele video îmi sunt accesibile prin Internet, iar tot ce se filmează pe aceste camere se transfera în timp real şi se înregistrează pe un server”, au povestit Monica și Victor Tatoiu.

Tot sistemul de protecţie a casei este inventat de Victor Tatoiu, astfel încât nimeni nu ştie cum funcţionează. Astfel, cei doi soți au siguranţa că nimeni nu poate intra în casă fără voia lor. În altă ordine de idei, Monica Tatoiu are o vilă la care alții doar visează.