Bianca Drăguşanu, cadou de o sumă colosală pentru micuţa Sofia!

Bianca Drăgușanu e mână spartă când vine vorba de Sofia. Vedeta tv și-a dus fiica la Paris, la Disney, într-o vacanță de aproape 10.000 de euro. O sumă fabuloasă, însă nu și pentru diva showbiz-ului românesc, care întoarce banii cu lopata. CANCAN.ro vine cu detalii și imagini de senzație cu fosta prezentatoare tv din vacanța de sfârșit de săptămână.

Iubita lui Gabi Bădălău a plecat într-o vacanță extravagantă la Paris, la Disney, unde a fost nevoită să scoată bani grei din buzunar. Din sursele CANCAN.ro, Bianca Drăgușanu a plătit cazarea la hotel câteva mii de euro, fiind cazată la un hotel de 5 stele. Vedeta a plecat în Franța cu Oana, sora ei, fiul acesteia, plus Sofia, fiica sa cu Victor Slav.

Micuța Sofia a împlinit 5 ani pe 26 septembrie, iar Bianca Drăgușanu nu a putut ca această zi să treacă neobservată. Fiica lui Victor Slav și a divei este obișnuită să i se cumpere orice își dorește. Micuța a cerut ca în fiecare zi să meargă la Disney. Diva a plătit pentru fiecare zi sute de euro doar intrarea.

Sofia Slav și-a dorit mai multe rochițe din desenele animate, pasionată de modă ca și mama sa. De altfel, la Disney, fiica Biancăi Drăgușanu a dorit să încerce mai toate jocurile din interior. Micuța a fost acompaniată în totalitate de verișorul ei, fiul Oanei, care a fost la fel de încântat de sejur. Bianca Drăgușanu a închiriat un apartament într-un hotel de lux, unde a putut sta cu sora sa conectată.

Diva a realizat o serie de fotografii de senzație împreună cu familia din această vacanță destul de scumpă pentru buzunarul omului de rând. Vedeta tv a scos din buzunar aproape 10.000 de euro pentru cazare, bilete de avion, mâncare, dar mai ales pentru distracția din interiorul Disney Paris.

Când credea că nu se va mai îndrăgosti vreodată, după relația cu Alex Bodi, Bianca Drăgușanu s-a aruncat, neașteptat, în brațele lui Gabi Bădălău. Mai întâi ca un refugiu, după care lucrurile s-au îndreptat spre o direcție serioasă. Diva showbiz-ului românesc a înlăturat toate obstacolele feminine din calea milionarului și încet, dar sigur și-a făcut drum spre inima blândă a fostului soț al Claudiei Pătrășcanu.

Cu toate că atât familia afaceristului, cât și alte persoane din exterior s-au împotrivit relației dintre ei, Bianca și Gabi trăiesc o dragoste de nedescris, chiar dacă între ei s-au mai iscat războaie. Fosta prezentatoare tv a avut un mariaj și cu Alex Bodi, dar și cu Victor Slav. La capitolul relații de durată îl trecem și pe Adrian Cristea. În prezent, vedeta se bucură de relația cu Bădălău, care o ține ca pe o prințesă, cadourile și atențiile fiind la ordinea zilei în relația lor.