Apare un nou partid. Anunțul a fost făcut chiar de fiica lui Vadim Tudor

Marți, 14 septembrie se împlinesc șase ani de când Vadim Tudor a plecat din această lume. A lăsat în urma lui două fete pe care le diviniza. Ele erau marea lui slăbiciune, iar cel supranumit Tribunul făcea totul pentru fericirea lor. Din nefericire, destinul lui Vadim Tudor s-a frânt mai mult prea devreme, dar amintirea a rămas, cu siguranță, vie pentru Lidia și Eugenia.

Fiica cea mare a regret.atului Vadim Tudor a redactat un comunicat de presă în care și-a așternut cele mai profunde gânduri, la împlinirea celor șase ani de când tatăl ei s-a sti.ns din viață. Tot cu această ocazie, Lidia și sora ei au organizat și un para.stas în memoria tatălui lor.

Lidia a vorbit despre cât de mult a iubit tatăl ei acest popor și această țară, și cum i-a disprețuit pe cei care nu au simțit la fel ca el. Fiica lui Vadim Tudor a spus că în țara noastră, poporul are tendința de a-i uita pe cei care au fost eroi, acesta fiind și cazul tatălui ei.

Numele, nu mai lasă niciun loc de comentarii: Partidul Vadimist Român. Ce urmărește acest nou partid? O spune chiar ea: Renașterea speranței și a patriotismului în România.

Fata lui Vadim a explicat și de ce nu a luat în calcul PRM. Ea a amintit că, încă de acum doi ani, a anunțat, în modul cel mai politicos posibil, că drumurile Revistei România Mare și ale Partidului România Mare s-au separat.

„Chiar dacă mulți dintre cititorii revistei încă văd o viitoare împăcare, aceasta nu va exista, cu atît mai puțin în prezent, cînd cele două aripi ale PRM dovedesc o totală desprindere de realitate și, mai grav, de valorile pe care Corneliu Vadim Tudor le-a promovat timp de mai bine de două decenii. Prin urmare, acest subiect rămîne închis, și îi rugăm pe cei care încearcă să utilizeze numele Vadim în interes electoral să renunțe la această intenție și să își facă loc în politica mare cu numele lor, cu partidelor lor, cu propriile puteri”, a scris ea în Revista România Mare.

Fata lui Vadim a susținut că cei care condamnă familia Tribunului pentru că nu se implică în acțiunile unor foști PRM-iști trebuie să înțeleagă că valorile naționaliste pe care acesta le-a apărat nu au fost și nici nu sînt împărtășite de către actuala conducere.

Lidia Tudor le-a amintit tuturor de perioada în care tatăl ei a fost foarte aproape să ajungă la conducerea statului. În anul 2000, Tribului a ajuns în turul doi al alegerilor prezidențiale, dar a fost învins de Ion Iliescu.

Tatăl meu a iubit România și, pentru asta a fost hulit, și-a idolatrizat poporul și a fost marginalizat. Tatăl meu, un mare om de cultură, un pamfletar renumit, un poet de geniu, un politician corect, a vrut să arate lumii că poți face politică și fără să fu.ri, se arată în comunicatul de presă transmis de către Lidia Tudor.

Fiica cea mare a Tribunului a spus că a ales să urmeze drumul pe care tatăl ei și l-ar fi dorit pentru ea, că îi cinstește memoria și duce mai departe moștenirea culturală și morală pe care el, Vadim Tudor, a ridicat-o la nivel de comoară națională.

Lidia a ținut să precizeze că și în zilele noastre, când tatăl ei nu mai este printre noi, există persoane care îl critică la televizor, și că ea are încredere că va veni o zi în care dreptatea își va cere tributul. Fiica lui Vadim Tudor este convinsă că, mai devreme sau mai târziu, păcatele se plătesc.