Lovitură grea pentru Leo de la Strehaia! Ce s-a intamplat cu el

Lovitură grea pentru Leo de la Strehaia care a fost cond,amnat la închi,soare cu execu,tare de către Curtea de Apel București, într-un dosar de evaziune fiscală. Pe numele său real Ion Stelică Mihai, a aflat decizia judecătorilor miercuri, 29 septembrie 2021.

Conda,mnarea lui Leo de la Strehaia a venit într-un dosar de evaziune fiscală. Bărbatul a fost conda,mnat să execute doi ani și jumătate de închis,oare cu exe,cutare. Se pare că faptele sale se prescriu pe 2 octombrie 2021, motiv pentru care judecătorii au dat verdictul până la această dată.

Problemele pentru Leo de la Strehaia au început la sfârșitul anului 2017 când a fost trimis în judecată pentru evaziune fiscală. Pe 27 iulie 2021, Tribunalul București i-a cond,amnat pe Leo, pe mama lui, pe fratele său vitreg și pe vărul lui, la câte trei ani de închi,soare cu execut,are pentru evaziune fiscală.

(…) pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la stabilirea cu rea-credinţă de către contribuabil a impozitelor, taxelor sau contribuţiilor, având ca rezultat obţinerea fără drept a unor sume de bani cu titlu de rambursări sau restituiri de la bugetul general consolidat, se arată în decizia instanței.

Nu este primul dosar în care Leo de la Strehaia este cercetat. În luna septembrie a acestui an, bărbatul a fost condam,nat într-un alt dosar, la un an și jumătate de închisoare pentru înselăciune. Și fiul lui Leo a fost con,damnat, în același dosar, la un an și două luni de înch,isoare cu suspendare. Potrivit g4media.ro, decizia judecătorilor nu este definitivă.

Cine este Leo de la Strehaia
Leo de la Strehaia, supranumit Prințul țiganilor, a ajuns în atenția publică după ce i-a oferit o mașină de lux Loredanei Chivu, pe care ulterior i-a cerut-o înapoi. Cum blonda nu a vrut sub nicio formă să renunțe la mașină, argumentând că i-a fost oferită cadou, Leo s-a răzvrătit.

Potrivit lui, cei doi ar fi avut o înțelegere, iar Loredana nu și-ar fi respectat cuvântul. Ulterior, Leo a spus că o iartă pentru că, deși i-a greșit mult, este feblețea lui, ba chiar i-a propus să se mute la el să vadă dacă se înțeleg și sunt șanse să se căsătorească.