Armin Nicoară, în vizită la viitorii socri. Cum se înțelege cântărețul cu părinții Claudiei Puican și cum au reușit cei doi artiști să-i ajute prin casă:

Armin Nicoară a mers la locuința părinților Claudiei Puican unde și-a propus să ajute în casă familia iubitei sale. Artistul se înțelege foarte bine cu toți membrii familiei Claudiei Puican.

Armin Nicoară a mers acasă la Claudia Puican și a petrecut timp cu viitorii socri. Aceștia se înțeleg de minune și s-a văzut acest lucru cu ușurință din interacțunea pe care aceștia au avut-o în timpul filmărilor.

Armin Nicoară a petrecut timp alături de membrii familiei Claudiei Puican. El și iubita lui au ținut să îi ajute pe părinții artistei cu diverse cumpărături – atât de-ale gurii, cât și cu mobilă pentru casă. Aceștia le-au făcut o surpriză foarte plăcută părinților Claudiei Puican și s-au bucurat foarte tare să petreacă timp împreună.

Chiar dacă nu se așteptau la o așa surpriză, părinții Claudiei Puican au fost pregătiți cu prăjituri delicioase. Cuplul Armin-Claudia au ținut să-i ajute pe părinții cântăreței cu diverse cumpărături pentru casă, o masă și câteva scaune, dat fiind faptul că aceștia sunt în proces de renovare a locuinței.

„Ce faceți, măi? Ce faci, tăticule?”, întreabă Claudia Puican, atunci când aceștia sosesc acasă la familia ei.

„Am o zi grea. Claudia vrea să le cumpere câte ceva prăinților prin casă”, spune Armin înainte de a intra în locuință.

„Ce face mămicuța mea? Vreau să mergem astăzi la magazin. Trebuie să luăm masă și niște scaune”, întreabă Claudia vizibil fericită că s-a întâlnit cu femeia care i-a dat viață.

„Avem aici actele de mutare? Ne mutăm la Timișoara? Aici e de lucru”, spune Armin.

„Când îi văd pe nepoțeii mei, nu am cum să nu râdă sufletul meu. O să-i ajut cât de mult pot eu”, mai spune Claudia Puican.

„Acoperișul ați reușit să-l faceți? Să ne spuneți ce trebuie să mai luăm”, îi îndeamnă Armin Nicoară pe părinții Claudiei.

„Mai avem. Trebuie să facem”, răspunde tatăl Claudiei.

„Aveți o ruletă? Să măsurăm masa să cumpărăm. De 10 persoane să o luăm. Vine împachetată și o montăm noi”, le spune Claudia.

„Urmează să facem și noi un copil și totul e perfect. Am ajuns acasă și e familie mare, au venit și cumnați și cumnate, e neam mare”, completează Armin.

Armin Nicoară și Claudia Puican, sperietură de zile mari în vacanța din Africa
Vacanță cu peripeții pentru cuplul Armin Nicoară și Claudia Puican, în Africa. Cei doi s-au temut pentru viețile lor, atunci când au auzit la geam un leu, în timpul nopții.

Artiștii Armin Nicoară și Claudia Puican s-au bucurat de o vacanță de vis în Africa, unde au avut parte de tot felul de întâmplări neprevăzute. Cei doi nu au reușit să se odihnească prea bine într-una dintre seri deoarece au auzit un răget de leu chiar la geamul camerei lor, pe la ora 3 dimineața.

„Haideți să vă zic ce s-a întâmplat în această noapte. Ne-am trezit pe la ora 3, aveam un leu la geam. Ne-am speriat, a fost ceva crunt. Vă dați seama cum am dormit. În orice moment poate apărea: leu, leopard, orice”, declara Armin Nicoară la Antena Stars, în emisiunea Chef de viață.

„Ne-a stat leul la geam. Câtă oboseală a fost, dar a meritat”, spune și Claudia Puican.